Muhabbit

Elon Musk’ın 600 ETH Değerinde Bored Ape NFT’si aldığı iddia edildi

En yüksek değere sahip 1.837 numaralı Bored Ape NFT eserinin 600 ETH karşılığında Elon Musk’a satıldığı tahmin ediliyor.

Elon Musk

Elon Musk

En yüksek değere sahip 1.837 numaralı Bored Ape NFT eseri 600 ETH karşılığında kimliğini gizleyen bir kullanıcıya satıldı. Gizemli alıcının Elon Musk olduğu tahmin ediliyor.

NFT eseri Twitter’da Derek.eth kullanıcı adıyla bilinen NFT koleksiyoncusu tarafından 690,420 ETH’ye satışa çıkarılmıştı. Ancak sonrasında rakam satış sürecini hızlandırmak amacıyla 569 ETH’ye düşürüldü.

İlginizi çekebilir: Bored Ape Yacht Club nedir?

BAYC#1837 numaralı eser Elon Musk tarafından eseri dolaylı olarak satın almak için kullanılmış olabilecek moonpay-eth alıcısına satıldı. Teori, blockchain uzmanı Colin Wu tarafından Twitter hesabında paylaşıldı.

Bored Ape Yacht Club

Elon Musk’ın NFT’lere Yönelik Tepkili Tutumu Teoriyi Yalancı Çıkarıyor!

Teorinin doğru olmasının önündeki tek engel Elon Musk’ın Twitter’daki NFT profil resimlerine ve genel olarak NFT sektörüne dair tutumu olarak görülüyor.

Musk, daha evvel Twitter yönetim kuruluna, NFT’lere ve kripto paralara dair yapılan her paylaşımın altında biriken bot hesapların önüne geçmeleri çağrısında bulunmuştu.

Dogecoin’in geliştiricisi ve kurucu ortağı da Musk’a bu konuda katılmış ve Twitter’ı bot hesaplardan ve dolandırıcılardan uzak, güvenli bir ortam yaratamamakla suçlamıştı.

Kripto para piyasasındaki yeni düzenlemelerle ortaya çıkan büyük dalgalanmalar NFT piyasasını etkilemişe benzemiyor. Pek çok sayıda üst düzey koleksiyonunun taban fiyatının aylardır aynı seviyede kalması bu durumun en önemli göstergesi olarak görülüyor.

Piyasanın yakın zamanda karşılaştığı en büyük kriz bir hacker’ın Bored Ape Yach Club eserleri de dahil olmak üzere yaklaşık 3 milyon dolar değerinde NFT’yi çaldığı ve LookRare platformunda sattığı OpenSea NFT soygunuydu.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version