Muhabbit

Elon Musk’ın Önerdiği Uygulama Kripto Deneyleri Yapıyor!

Signal’den kripto ödeme sesleri geliyor!

elon musk'ın

Geçtiğimiz günlerde Elon Musk’ın WhatsApp’a bir alternatif olarak önerdiği mesajlaşma uygulaması Signal, kripto denemeleri yapıyor.

Elon Musk’ın önerdiği gizlilik odaklı mesajlaşma uygulaması Signal’in, kaynaklarını kullanıcılar için bir kripto ödeme sisteminin geliştirilmesine ayırdığı bildirildi.

Raporda Signal’in böyle bir teknoloji için Binance destekli, Stellar tabanlı MobileCoin üzerinde pilot testler yürüttüğü iddia ediliyor. Ayrıca Signal’in CEO’su Moxie Marlinspike, MobileCoin projesinde danışman olarak görev yapıyor. Bu durum ile beraber Signal’in böyle bir proje üzerinde çalışıyor olması daha da muhtemel hale geliyor.

Bununla beraber eski Signal çalışanları, şirketin MobileCoin’i mesajlaşma platformuna entegre etmek için gerekli protokolleri aktif olarak takip ettiklerini bildirdi.

Eğer raporlar doğru çıkarsa Signal, kripto ve dijital ödeme arenasına giren en son mesajlaşma hizmeti olacak.

Bildiğiniz gibi en son Facebook bu tür bir geliştirme aşamasındayken, düzenleyici tepkilerin ortasında kalmıştı.

Gerçekten’de bir gizlilik özellikli kripto paranın Signal platformuna entegrasyonu, şirketi ciddi bir düzenleyici inceleme tehlikesine sokabilir. Financial News’a göre, finansal hizmet firmaları, kullanıcıların WhatsApp’tan Signal’e geçişinin neden olduğu durum konusunda endişeli.

Bildiğiniz gibi gizlilik odaklı platform, WhatsApp tarafından yapılan değişiklikler neticesinde kullanıcı tabanını %100’ün üstünde artırdı. Ayrıca, anonim ödemelerin ve diğer özelliklerin eklenmesi, platformu yasadışı faaliyetler için bir yuva haline getirebilir.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version