Muhabbit

Elon Musk’tan Sonra Meksikalı Milyarder de BTC Dedi!

Twitter’da Bitcoin rüzgarı var!

btc

btc

Grupo Salinas’ın başkanı ve Meksika’nın en zengin üçüncü kişisi Ricardo Salinas Pliego, Elon Musk’tan sonra Twitter biyografisine Bitcoin’i ekledi!

Ocak ayı itibarıyla tahmini net değeri 13 milyar $’dan fazla olan milyarder, hafta sonu Twitter biyografisini Bitcoin etiketini içeren bir şekilde değiştirdi. Twitter kullanıcıları ve Salinas’ın 840.000’den fazla takipçisi, Cumartesi günü Bitcoin fiyatının 23 gün sonra ilk kez 40.000 $’ın üzerine çıktığı esnada bu değişikliği gördüklerini bildiriyor.

Aralık ayında Cointelegraph ile söyleşi yapan Salinas, Bitcoin’i 2013’te 200 $’dan aldığını daha sonra fiyat 17.000 $’a ulaştığında 2017 boğa koşusu sırasında satış yaptığını açıkladı. Salinas, Bitcoin’i “şimdiye kadar yaptığı en iyi yatırım” olarak nitelendiriyor.

Kasım ayında Salinas, “likit portföyünün %10’unu BTC’ye, geri kalanını ise “değerli metal madenlerine” yatırdığını söyledi. 65 yaşındaki milyarder, Bitcoin’i, tüm zamanların en yüksek seviyesine gelmeden önce aldı ve yatırımını şimdiden ikiye katladı. Kendisi, en az beş yıl herhangi bir kripto varlığını satmayı da planlamadığını söyledi.

Salinas, son zamanlarda kripto para kazanmak için sosyal medyayı kullanan tek milyarder değil. Bugün Tesla CEO’su Elon Musk, Dogecoin hakkında tweetler atmaya devam etmekte. Token, Reddit kullanıcıları ve yatırımcıların girişimi ile son 30 günde neredeyse %600 değer kazandı.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Muhabbit Market Cap için: Muhabbit Market Cap

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version