Muhabbit

Elrond CEO’su CNN’e Konuk Oluyor!

Elrond CEO’su Beniamin Mincu, 22 Aralık’ta CNN ekranlarında olacak.

cnn elrond

Elrond (EGLD) CEO’su CNN’e konuk oluyor.

Elrond CEO’su Beniamin Mincu, 22 Aralık’ta CNN ekranlarında olacak. Richard Quest’in konuğu olacak olan Mincu, Quest Means Business programında soruları yanıtlayacak.

Bitcoin tarafındaki yükselişinin konuşulacağı programda aynı zamanda Elrond ekosistemi de masaya yatırılacak.

Ana akım medyada son dönemde Bitcoin’in haber olmasını ve tartışılmasına birçok kez şahit olduk. Ancak farklı projelerin televizyonlarda kendine yer bulması oldukça çok daha nadir gerçekleşiyor. Bu noktada program büyük önem taşıyor. Bitcoin harici farklı kripto para ve blockchain tabanlı projelerin kendine yer bulması oldukça sevindirici.

Son dönemde ciddi bir ivmelenme ile dikkatleri üzerine çeken EGLD, altcoin yatırımcılarının sıkı takibinde olan projelerden biri.

“Sharding” çözümü ile birlikte yüksek hızlı transfer sunan Elrond, kendisini merkezsiz finans ve nesnelerin interneti (IoT) de dahil olmak üzere yeni nesil internetin ekosistemi olarak tanımlıyor.

19 Ekim’de dip fiyatı göre EGLD, 6 $’a kadar düşüş göstermişti. Ardından gelen büyük ralli ile birlikte EGLD 26 $ seviyelerinden işlem görmekte. 2 ay içinde yaklaşık yüzde 450’lik bir performans gösteren EGLD, market değerine göre 55’inci sırada bulunuyor. Toplamda 385 Milyon $’lık piyasa değeri bulunan EGLD’in maksimum arzı ise 31,415,926 adet. Dolaşımda bulunan EGLD miktarı ise 14 Milyon civarında bulunuyor.

Sizce EGLD tarafındaki yükseliş devam edecek mi?

Altcoin haberleri için: Altcoin Haberleri

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version