Muhabbit

Elrond’un Token’ı eGold Artık Trust Wallet’ta!

Elrond eGold, Trust Wallet’ta!

egold

Elrond Network’ün yerel tokenı eGold, Binance’in 5 milyon kullanıcısı olan Trust Wallet’ta kullanıcılara sunuldu!

Gelişmeyi Twitter hesaplarından duyuran Elrond Network ve eGold 5 milyon kullanıcı kitlesine erişebileceği için memnun görünüyor.

Bildiğiniz üzere Trust Wallet, Binance’in sahip olduğu popüler bir kripto cüzdanı. Elrond, paylaştığı blog yazısında bu entegrasyonun kendileri için bir kilometre taşı olduğunu söylüyor.

Bunun dışında, Elrond Twitter hesabından, bir ödül havuzu oluşturduklarını duyurdu. Bu adrese, Twitter hesabınızı ve Trust Wallet hesabınızı bağlarsanız, 30.000 $’lık ödül havuzundan yararlanabilirsiniz.

Elrond ve eGold Nedir?

Elrond, veri hacimleri ve ölçekleme hızında 1000 kat iyileştirme sağlamak amacı ile tasarlanan bir blockchain projesidir. Elrond’u rakiplerinden ayıran iki ana özelliği var. Yeni bir uyarlanabilir durum paylaşma mekanizması ve güvenli fikir birliği mekanizması ile doğrusal ölçeklenebilirliği sağlayan Proof of Stake algoritması. Bu şekilde, Elrond, 6 saniyelik süreler içinde 15.000’e kadar işlemi onaylayabiliyor. eGold ise, bu protokolün çalışmasına yardımcı olan, ağın yerel tokeni olarak görev almaktadır.

Trust Wallet Hakkında

Trust Wallet, 5 milyonda fazla kullanıcıya sahip olan bir mobil cüzdandır. Uygulama, iOS ve Android cihazlarda mevcuttur. Ayrıca uygulama üzerinden kripto birimi satın alabilir, saklayabilir, fiyatları görüntüleyebilir ve ticaretini yapabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version