Muhabbit

Elrond ve Samsung Mobile İş Birliği Yapıyor!

eGold kullanıcıları, artık Samsung cihazlarındaki yerleşik donanım cüzdanında eGold’larını saklayabilecek.

elrond

Geçtiğimiz dakikalarda edindiğimiz bilgilere göre, Elrond blockchainin tokeni eGold, Samsung telefonlara entegre edildi.

Bildiğiniz gibi blockchain güvenliği, fonlara erişim ve transfer işlemlerinin yanızca özel anahtar sahibi kişiler tarafından gerçekleştirilebilmesini sağlayan gelişmiş bir kriptografi tekniği kullanır.

Elrond ve Samsung’a göre bu alandaki en güvenli teknik “soğuk depolama” adı verilen donanım cüzdanlarıdır. Bu cihazlar, özel şifreleme teknikleri ile özel anahtarları koruyan kasıtlı olarak geliştirilmiş cihazlardır.

Tüm bu avantajlardan dolayı, eGold kullanıcıları, artık Samsung cihazlarındaki yerleşik donanım cüzdanında güvenli bir şekilde eGold’larını saklayabilecek.

Edindiğimiz bilgilere göre Samsung Blockchain Keystore donanımına sahip akıllı telefonlar, blockchain anahtarlarını güvenli bir şekilde saklar ve işlemleri telefondaki özel bir güvenlik bölgesi içinde yönetir.

Bu bölge, kullanıcıya en yüksek güvenliği sağlar ve yalnızca biyometrik veya özel PIN kodu ile ulaşılabilir. Yani bir akıllı telefon ve bir donanım cüzdanı arasındaki güçlü kombinasyon, hırsızlığa ve yetkisiz erişime karşı son derece güçlü bir koruma sağlar.

ERC20 formundaki eGold tokenleri, Elrond’un yerel blockchaini ile entegrasyon sağlıyor ve Samsung Blockchain Wallet üzerinde anında saklanabilir hale gelmiş durumda.

Sizce Samsung’un bu entegrasyonu ile beraber, kripto paraların benimsenmesinde bir artış görür müyüz?

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Muhabbit Market Cap için: Muhabbit Market Cap

Muhabbit DeFi Market Cap için: DeFi Market Cap

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version