Muhabbit

Emily Ratajkowski NFT’sini 175.000 $’a Satıyor!

Açık artırma 175.000 $ ile sonuçlandı!

Emily

Emily Ratajkowski, Cuma günü Christie’s platformunda yaptığı açık artırmada 175.000 $’a bir NFT sattı!

Token, adını Emily Ratajkowski’nin geçen yılın sonlarında The Cut için yazdığı bir makaleden alan “Buying Myself Back: A Model for Redistribution” isimli bir esere bağlı.

Yazılan makalede, Instagram gönderilerinden birinin “Instagram Paintings” sergisi için sanatçı Richard Prince tarafından tasarlandığını fark etmesinin hikayesi anlatılıyor.

Gösterideki işler, esersen popüler Instagram gönderilerinin büyük ve basılı versiyonlarıydı. Ratajkowski’nin izni olmadan sergilenen ürünün fiyatı ise 90.000 $ civarındaydı.

Bildiğiniz gibi NFT’ler internetteki veriler için sahiplik kanıtı olarak satılabilen bir kripto para birimi biçimidir. Bu ürünler, son aylarda resimlerden ve kısa kliplerden para kazanmanın kolay bir yolu olarak ortaya çıkıyorlar. 2010’ların başlarındaki “Nyan Cat” isimli bir GIF’ın arkasındaki sanatçı, çalışmasını tam 600.000 $’a sattı.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Christie’s, Ethereum blockchainindeki işlemlerde kullanılan kripto para birimi olan ETH yerine itibari parayla NFT’yi satın almak isteyen kullanıcılara da bu ayrıcalığı sağlıyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version