Muhabbit

Eminem, NFT Satın Aldı!

Eminem, Bored Ape Yacht Club koleksiyonundan bir NFT satın aldı!

eminem muhabbit

eminem muhabbit

Ünlü sanatçılar NFT dünyasına katılmaya devam ediyor! Grammy ödüllü hiphop sanatçısı Eminem, Bored Ape Yacht Club koleksiyonundan bir NFT satın aldı.

Eminem Twitter Adresi

Sosyal medya hesaplarını çok aktif bir şekilde kullanmayan sanatçı, NFT ile ilgili herhangi bir duyuru yapmadı. Ancak profil resminin değiştirilmesi hayranların gözünden kaçmadı. Eminem, 30 Aralık gecesi 123.45 ETH (452.000 $) karşılığında bir NFT satın aldı. Daha sonra satın aldığı NFT’yi, Twitter’da profil resmi yaptı.

Rolling Stone Dergisi’nin Tüm Zamanların En İyi 100 Sanatçısı listesinde olan Eminem, 43 Grammy Ödülü’ne aday gösterildi ve 15’ini kazandı.

Web 3 dijital ajansı Six’in sanatçı müdürü Georgio Constantinou, Eminem’in NFT satın almasına yardım ettiğini söyledi.

Georgio Constantinou


Eminem, kripto para piyasasını ve NFT’leri yeni keşfetmiyor olabilir. Eminem, 2018 yılında “Kamikaze” albümündeki “Not Alike” parçasında Bitcoin’den bahsetmişti.

Birçok ünlü kişi Bored Ape Yacht Club koleksiyonundan bir NFT satın aldı. Bu listeye adını yazdıran son kişi Eminem oldu.

Opensea’den alınan verilere göre; Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonun fiyatları 67 ETH’den başlıyor. 67 ETH yaklaşık olarak 254.000 dolar ediyor.

Hangi Ünlüler Bored Ape Yacht Club Koleksiyonundan NFT Satın Aldı?

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version