Muhabbit

En Popüler Metaverse Token’lar OKEx’te!

Sadece kripto para dünyası özelinde değil, teknoloji piyasalarında da fazlasıyla dillendirilmeye başlanan söylem, Facebook’un açıklamalarının ardından tam anlamıyla zirveye oturmuş durumda.

OKEx

okex

Son dönemin popüler gündemi metaverse. Sadece kripto para dünyası özelinde değil, teknoloji piyasalarında da fazlasıyla dillendirilmeye başlanan söylem, Facebook’un açıklamalarının ardından tam anlamıyla zirveye oturmuş durumda.

Facebook’tan Önemli Adım

Ekim ayı içerisinde Facebook tarafından arka arkaya gelen açıklamalar ile gözlerin metaverse projelerine kayması kaçınılmaz oldu.

ABD’de metaverse operasyonları için ciddi bir istihdam sağlayacağını duyuran Facebook, aynı zamanda metaverse ekosistemi için 50 Milyon $’lık bir bütçe ayıracağını açıklamıştı. Bu açıklamlar ile birlikte kripto para piyasasında bulunan metaverse evrenleri ile ilişkili kripto paralarda büyük artış yaşandı.

Facebook tarafından açıklanan isim değişikliği ile de metaverse adeta dünya gündemi oldu. Adını “Meta” olarak değiştiren Facebook, bu alana ne kadar önem verdiğini de göstermiş oldu.

Nike ve Microsoft gibi şirketlerden de metaverse ile ilgili açıklamaların gelmesi de Facebook haricindeki birçok global şirketin metaverse evrenleri ile ilgili çalışmalar yapacağının sinyali olarak görünüyor.

Metaverse Coin’ler

Kripto para piyasasında ise halihazırda birçok metaverse projesi bulunuyor. İlgili hareketlilik sonrası en çok kazandıran kripto para projelerinden biri de Decentraland (MANA). 5 $’a kadar yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan MANA, bir metaverse projesi olarak öne çıkıyor.

Geçtiğimiz gün 100 Milyon $’lık bir fon duyuran Enjin (ENJ) de metaverse alanına giriş yapan diğer bir proje olarak öne çıkıyor. Ağ üzerinde projelerin geliştirilmesi ve desteklenmesi için 100 Milyon $’lık bir fon oluşturduğunu açıklayan ekip, ilgili fon ile projelerin destekleneceğini açıklamıştı.

Metaverse “coin”leri ise OKEx borsasında bulunuyor. OKEx’e kayıt olmak ve metaverse “coin”leri alıp satmak için burada bulunan linke tıklayabilirsiniz.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version