Muhabbit

Enno Wallet’ın Token’ı Enno Cash, FTX Uygulamasında Listelendi!

Enno Cash’in uygulama listelemeleri devam ediyor.

ftx enno cash

ftx enno cash

Kripto para cüzdan uygulaması Enno Wallet’ın token’ı Enno Cash Token önde gelen kripto para borsası FTX’in uygulamasında (eski adıyla Blockfolio) listelendi.

Hatırlanacağı üzere Enno Wallet’ın yerel tokeni Enno Cash’in (ENNO) yakın zaman önce IDO’su (Initial DEX Offering) gerçekleşti. Waves ağı üzerinde çalışan bir AMM protokolü olan Swop.fi üzerinde gerçekleşen ENNO satışı, platform üzerinde gerçekleşen ilk token satışı olarak kayıtlara geçti.

28 Ekim 2021 tarihinde başlayarak 29 Ekim 2021 tarihinde son bulan Enno Cash (ENNO) satışına katılan kullanıcılar, stake edilmiş her 0.2 SWOP için bir bilet kazandı. Toplamda 850.000 ENNO token satışının gerçekleştiği satışta her bir ENNO için 1 $ talep edildi. Böylece platform 850.000 USDN’lik bir fon toplamayı başardı.

IDO bitiminden sonra hem merkezi borsalarda hem de DeFi platformlarında listelenmesi için çalışmaları devam eden cüzdan uygulamasının yerel tokenı, kısa süre içinde waves.exchange, Gate.io ve Swop.fi gibi kripto para borsalarında listelendi.

Enno Cash

Enno Cash, bunun yanında, CoinMarketCap ve CoinGecko gibi kripto para birimlerine ait tüm bilgilerin yer aldığı platformlarda da kendisine yer buldu.

Threat Model v1.0 Sürümü

İlk çıktığı günden itibaren sürekli olarak yaptığı güncellemeler ve geliştirmeler ile dikkatleri üzerine çeken Enno Wallet uygulaması yakın zaman önce de Threat Model v1.0 sürümünü tanıttı.

Enno Wallet’ın Güvenlik Ekibi, projenin ilk aşamalarından beri güvenliğe verdikleri öneme değinerek yazılımlarını geliştirme süreçlerinin her anına “güvenlik” unsurunu entegre etmeye çalıştıklarını ifade etti. Bu entegrasyonun sonucunda Threat Model v1.0 sürümlerini yayımladılar.

Threat Model Nedir?

Threat Model ya da Tehdit Modelleme, güvenlik alanında sıkça kullanılan yapılandırılmış bir metodoloji olarak geçmektedir. Amacı; yazılımın inşasını, süreçlerini ve karmaşık süreçlerini belirleyerek güvenlik gereksinimlerini, tehditlerini ve olası güvenlik açıklarını tespit etmektir.

Bununla birlikte tespit edilen açıkların oluşturabileceği tehdit ve zafiyetlerin öncelikleri belirlenir. Belirlenen öncelik sırasına göre uygulanacak güvenlik önlemleri veyahut kontrolleri belirlenir ve daha sonra bu şemaya eklenir.

Enno Wallet ve Enno Cash Hakkında

Enno Wallet, merkezsiz finansa açılan bir kapı olarak tanımlanabilir. Mobil cüzdan olarak öne çıkan Enno Wallet, mobil çözüm tarafında eksik kalan DeFi platformlarının açıklarını kapatmayı amaçlıyor. Kullanıcı dostu ara yüzü ile DeFi uygulamalarının kolayca kullanılmasını amaçlayan Enno Wallet, aynı zamanda tüm işlemlerin bilgisayara gerek kalmadan mobil cihazlardan halledilebilmesini sağlıyor.

İlginizi çekebilir: DeFi Nedir?

Enno Cash, Enno Wallet’ın bir yönetişim “token”ıdır. Enno Wallet kullanıcıları, etkinliklerin boyutuna ve diğer kullanıcıların etkinliklerdeki toplam paylarına göre Enno Cash “token”ı kazanacaktır.

Enno Cash’in bir yönetişim tokenı olmasıyla beraber de Enno Cash sahipleri, Enno Wallet’ın gelecekteki güncellemeleri için oy kullanma şansına sahip.

Finansın geleceği olma amacında olan Enno Wallet ile kendi bankanıza sahip olmak ister misiniz? Detaylı bilgi ve desteğe Telegram grubundan ulaşabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha Fazla DeFi Haberi için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version