Muhabbit

EOS Kurucusu ve Kanye West Başkanlığa Koşuyor!

Pierce yaptığı Pazar günü yaptığı duyuru ile birlikte bağımsız olarak başkanlık için yarışacağını duyurdu. 

Pakistan

Pakistan Muhabbit

ABD’de iki yeni aday başkanlığa koşuyor.

Eos Alliance kurucularından Brock Pierce, aynı zamanda Block.one, Blockchain Capital ve Tether’ın kurucuları arasında bulunuyor.

Diğer bir yandan ünlü Rapper Kanye West de başkanlık için yarışacağını açıklamış durumda.

Pierce yaptığı Pazar günü yaptığı duyuru ile birlikte bağımsız olarak başkanlık için yarışacağını duyurdu.

Tüm hayatımı mükemmel şeyler yaratmak için harcadım. Diğer kimselere de bu konuda yardımcı olabilirim.

Girişimcilerin ülkeyi yeniden inşa etme noktasında çok büyük önemi olduğunu vurgulayan Pierce, bu cümlesi ile birlikte “Let’s make America Great Again.” sözüne gönderme yapmış gibi görünüyor.

Birlikte, sevdikleri ülke Amerika’yı tekrar inşa edebileceklerini belirten Pierce, bu sebeple başkanlık için yarışacağını açıkladı.

Kampanyası için websitesini kullanıma açan EOS Kurucusu, işi resmiyete dökmüş durumda.

West ise henüz resmi bir açıklama yapmış değil. Twitter üzerinde bir açıklama yapan West, attığı tweet ile başkanlık için yarışacağını duyurdu. Fakat gerçek anlamda başkan adayı olup olmadığı konusunda bir kesinlik bulunmuyor.

Daha Önce De Belirtmişti

West’in açıklaması bir ilk değil. 2015 yılında, 2020’de başkanlık için yarışacağını belirten rapper, geçtiğimiz Kasım ayında 2024 seçimlerinde yarışacağını belirtmişti.

Eşi Kim Kardashian West de tweeti retweet ederek eşine destek vermiş durumda. Diğer bir yandan kripto para dünyası tarafından da sıkı bir şekilde takip edilen Elon Musk da attığı tweet ile West’e desteğini belirtti.

Benden tam destek.

https://twitter.com/elonmusk/status/1279577069005897728

Başkanlık seçimine sadece 4 aylık bir süre kalmış iken Pierce ve West’in, Donald Trump ve Joe Biden’a karşı bir başarı elde edip edemeyecekleri büyük bir merak konusu.

Kripto para yanlısı ya da destekçisi bir kişinin ABD Başkanlık Seçimleri’nde bir başarı göstermesi sektör için büyük bir fişek olabilir. Son dönemde oldukça durgun olan kripto para piyasası önümüzdeki sonbaharda ikiliden birinin ciddi bir başarı sergilemesi halinde büyük yükselişlere sahne olabilir.

Kanye West ve Brock Pierce’ın ABD Başkanlık Seçimleri’nde yarışacak olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce ikilinin Donald Trump ve Joe Biden karşısında önemli bir başarı göstermesi mümkün olabilir mi?

Son Yazılar

Exit mobile version