Muhabbit

Eski CFTC Yetkilisi Andreessen Horowitz’e Katıldı

Eski CFTC yetkilisi kripto para sektöründe!

Andrressen

Andreessen Horowitz CFTC

Bir yatırım firması olan Andreessen Horowitz (a16z), sürekli değişen düzenleyici kararlarının ortasında, yasal konuları ele almak adına Amerika Birleşik Devletleri Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’nun (CFTC) eski yetkilisini bünyesine kattı.

Şirket konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

Politika ve düzenleyici konular söz konusu olduğunda, birinci sınıf destek aldığımızdan emin olmak istiyoruz. Bu nedenle CFTC’nin eski bir yetkilisi olan Brian Quintenz’i aramıza kattığımızı duyurmaktan mutluluk duyarız.

Özellikle geçtiğimiz yıl, ABD içinde ve yurt dışında düzenleyici konular, kripto para piyasası meşgul etti. Aralık 2020’de ABD Hazine Bakanlığı, şahsi kripto para cüzdanlarını gözetim altına almayı amaçladı. Bununla birlikte farklı ülkeler, bazı dijital varlık borsalarına açık bir şekilde düzenleyici hamlelerde bulundu.

Andreessen Horowitz Düzenleyici Kurumlara Güveniyor

Görünüşe göre Andreessen Horowitz, kripto para sektörünün mevcut düzenleyici durumunu kabul ediyor ve bu durumdan en kârlı şekilde çıkmaya çalışıyor.

CFTC ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto paralar hakkındaki yasal yönergeler denildiğinde akla ilk gelen iki kurum olarak öne çıkıyor.

Andreessen Horowitz yetkilisi Katie Haun, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu.

CFTC, dijital para birimleri, hizmet tokenleri ve diğer menkul kıymet olmayan emtialar üzerinde yargı yetkisine sahip bir düzenleyici olarak kritik bir rolde. Brian Quintenz, kripto para ve DeFi alanında uzun süredir yenilikçi bir bakış açısına sahip olduğunu gösteriyor. Hem kripto para teknolojisinin nasıl çalıştığını hem de CFTC’nin konu hakkında neler düşündüğünü çok iyi biliyor. Bu durum, a16z’nin politika programını ve portföy başarısının merkezinde yer alacaktır.

Tıpkı Brian Quintenz gibi, farklı ABD hükümet yetkilileri de kripto para sektörüne katılmıştı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version