Muhabbit

Eski Chelsea Kaptanı John Terry, NFT Sektörüne Adım Attı!

Eski Chelsea Kaptanı John Terry, Ape Kids Club NFT’sini Twitter’da profil resmi yaptı!

bored ape yacht nft

bored ape yacht nft

Eski yıldız futbolcu John Terry, NFT sektöründe yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde John Terry, en pahalı koleksiyonlardan biri olan Bored Ape Yacht Club’dan bir NFT aldığını Twittter üzerinden duyurdu.


John terry twıtter

Profesyonel sporcular arasında birçok kişi Bored Ape Yacht Club koleksiyonundan NFT satın aldı. Daha çok NBA oyuncuların bulunduğu bu listeye, eski futbolcu John Terry’de girmiş oldu. Bunun dışında LaMelo Ball, Dez Bryant, Mark Cuban, Stephen Curry, Josh Hart, Von Miller, Shaquille O’Neal, Andrew Sendejo ve Andrew Wiggins Bored Ape Yacht Club koleksiyonundan NFT satın alanlar listesinde yer alıyor.

İngiliz futbol takımının eski kaptanı sadece bir NFT satın almakla kalmayıp, Ape Kids Club ile iş birliği yaptı. 9999 adet bebek maymundan oluşan Ape Kids Club koleksiyonu, çocuklara NFT’leri tanıtmayı amaçlıyor.

John Terry Twıtter

Opensea’den alınan verilere göre; Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonun fiyatları 59 ETH’den başlıyor. 59 ETH yaklaşık olarak 236.000 dolar ediyor.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version