Muhabbit

Coinbase ve Instagram’ın Eski Direktörü, Uniswap Lider Kadrosuna Katıldı!

Ruben, Uniswap’e ürün başkan yardımcısı olarak katıldı.

Coinbase -Uniswap

Coinbase -Uniswap

Eski Coinbase yöneticilerinden Will Ruben, merkeziyetsiz kripto para borsası olan Uniswap’a Ürün Başkan Yardımcısı olarak katılacağını açıkladı.

Kısa süre öncesine kadar Coinbase ve Coinbase cüzdan uygulamalarında web3 ve sosyal keşif deneyimlerinden sorumlu ekipleri denetleyen Ruben, Coinbase’te Ürün Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Ruben, geçen hafta LinkedIn’deki hesabından yaptığı bir paylaşımda, şu ifadelere yer verdi :

“Coinbase’te geçirdiğim zaman, kripto paraların dönüştürücü potansiyeline olan inancımı güçlendirdi ve mevcut pazara rağmen web3’ün geleceği konusunda son derece heyecanlıyım. Hem Facebook’a hem de Coinbase’e halka açıldıkları yıl katıldım ve her iki yerde de milyonlarca insan için yeni ürün deneyimleri oluşturmaya odaklanmaktan keyif aldım.”

Ruben ayrıca Coinbase deneyiminden önce yani Eylül 2018’den 2021 yılına kadar Instagram’da Ürün Yönetimi Direktörü olarak görev yapıyordu. 2013’te Ruben, şirket Meta tarafından satın alındıktan sonra Instagram’da büyüme ekibini kurdu. Ardından Ruben, Meta’da birkaç yıl ürün lideri olarak şirketin New York’taki yerel keşif ekibine liderlik etmek için 2014’te Instagram’dan ayrıldı.

“Her şeyin tokenleştirilmesinin henüz başındayız. Uniswap’ın her şeyi dijital olarak ticarete açık hale getirmek ve internetteki herkese adil, erişilebilir pazarlar vaadini getiren tüketici ürünleri oluşturmak için mükemmel bir konuma sahip olduğuna inanıyorum.”

Bunun yanında Ruben, web3 protokolleri üzerine inşa edilmiş basit, üst düzey kullanıcı deneyim sahibi olmadan, evrensel mülkiyetin kilidini açmanın mümkün olmayacağını belirtiyor.

“Uniswap Labs bu çabanın merkezinde yer alıyor ve özellikle mobil cihazlarda geniş ölçekte tüketici ürünleri oluşturma deneyimimi bu olağanüstü ekibe getirmekten heyecan duyuyorum.”

Uniswap, 2018 yılında Kurucu Hayden Adams tarafından başlatıldı. Şirket daha önce Andreessen Horowitz, Union Square Ventures ve Paradigm Venture Capital gibi VC firmalarından yatırımlar aldı. Haziran 2022 itibarıyla şirketin 85 çalışanı bulunmaktadır. 

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version