Muhabbit

Eski Meta Yöneticileri Yeni Kripto Para Girişimleri İçin Sermaye Arayışında!

Eski Meta yöneticileri tarafından kurulan bir kripto para girişimi, yeni finansman turunda en az 200 milyon dolar toplamayı hedefliyor.

eski-meta-mystenLabs

eski-meta-mystenLabs

Eski Meta yöneticileri tarafından kurulan bir kripto para girişimi, 2 milyar dolarlık bir hedef değerleme ile yeni finansman turunda en az 200 milyon dolar toplamayı hedefliyor.

Mysten Labs, web3 uygulamaları için yeni bir blockchain ağı kuruyor. The Information’a göre şirketin B Serisi yatırım turu FTX Ventures tarafından yönetilecek.

Finansman turu etrafındaki görüşmeler an itibarıyla devam ediyor. Mevcut duruma göre, 2 milyar dolarlık değerleme, hisse senedi yatırımcılarının çeşitli blockchain’ler ile uyumlu tokenlar almak gibi çeşitli ek güvence taleplerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Aralık 2021’de Andreessen Horowitz tarafından yönetilen 36 milyon dolarlık A Serisi yatırım turunun değeri henüz bilinmiyor.

İlginizi çekebilir: Meta, Instagram Hikayelerinde NFT’leri Test Etmeye Başlıyor!

Mysten’in B Serisi yatırım turunun, kripto para piyasasının yılın başından bu yana düşüş yaşadığı şu dönemde kayda değer bir başarı olarak dikkat çekmesi öngörülüyor. Endişe veren mevcut piyasa trendlerine rağmen, sektördeki büyük risk sermayesi şirketleri web3 ile ilgili yatırımlardan çekinmiyor.

a16z, 2022’nin ilkbahar aylarında 4,5 milyar dolarlık bir kripto para fonu duyurdu. Ayrıca, FTX’ten Sam Bankman-Fried da 2 milyar dolarlık girişim fonu olan FTX Ventures aracılığıyla yatırımlar yaptı.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version