Muhabbit

Ethereum 2.0 İçin Kilitlenen ETH Sayısı 3 Milyonu Geçti!

Akıllı kontrat üzerinde kilitli ETH sayısı artmaya devam ediyor.

Ethereum

Ethereum 2.0 için akıllı kontrat üzerinde kilitli ETH miktarı 3 milyonu geçti.

Glassnode tarafından paylaşılan verilere göre Ethereum fiyatındaki yükseliş ile birlikte Ethereum 2.0 için kilitli olan ETH’ların sayısı da ciddi oranda artış gösterdi. Bu sayı şu anda 3.000.034‘e ulaşmış durumda.

Ethereum

Bilindiği üzere Ethereum 2.0 ile mevcut Proof-of-Work (PoW) algoritmasından Proof-of-Stake (PoS) konsensüsüne geçiyor. PoS sisteminin bir şekilde PoW sisteminden daha ölçeklenebilir ve daha verimli olduğu biliniyor. Proof-of-stake algoritması, blokların onayının daha verimli bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlar ve doğrulayıcılardan bir işlem yapmaları yerine, Ethereum tutmalarını gerektirir.

Eşdeğer varlık koşullarında tanımlanmış bir getiri elde edilen stake etmeye katılmak için, varlıkların da kilitlenmesi gerekir. Bu kapsamda da yatırımcılar ellerindeki Ethereum’ları akıllı kontrat üzerine kilitlemiş durumda.

Ethereum 2.0 stake etme yeni ağ Beacon Chain’in başarılı bir şekilde başlatılmasına yardımcı oldu ve stake edilmiş Ethereum’un sürekli büyümesi, gelen yeni sistemin potansiyellerine önemli bir güven anlamına geliyor.

Ethereum 2.0’da stake edilen toplam Ethereum sayısındaki artış, Ethereum fiyatının yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) yükselmesiyle aynı zamana denk geliyor.  Ethereum şu anda büyük bir yükseliş eğilimi görüyor ve bu durum ETH’nin ilk kez 1.800 doların üzerinde bir ATH’de fiyatına ulaşması ile devam ediyor.

Ethereum ağının değerlemesi, genel olarak, geçen yıldan beri sürdürülen bir ivme olan tüm yıl boyunca tutarlı olarak devam ediyor. Ethereum, kurumsal yatırımcıların piyasaya girdiklerini belirtip Bitcoin fiyatının patlamasına neden olması ile birlikte Bitcoin’in ardından ilginin arttığı kripto para konumunda yer alıyor.  

Ethereum haberleri için: Ethereum Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version