Muhabbit

Ethereum Bellatrix Güncellemesi Başarıyla Tamamlandı!

Ethereum’da Proof of Stake kapılarını aralayan Bellatrix güncellemesi de başarıyla tamamlandı.

Ethereum’da proof of stake kapılarını aralayan ”Bellatrix” güncellemesi de başarıyla tamamlandı. Bildiğiniz üzere Ethereum, gas ücretlerini düşürmek ve işlem verimliliğini artırmak için proof of work’ten (PoW) proof of stake’e (PoS) geçme kararı almıştı. 15 Eylül 2022’de yaşanması planlanan bu geçiş için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Ethereum, ”Bellatrix” güncellemesiyle birlikte ”Paris” güncellemesine de hazır duruma geldi. Söz konusu güncellemeyi Ethereum’un Kurucusu Vitalik Buterin, Twitter hesabı üzerinden retweet yaparak duyurdu.

Ethereum’un mucidi Vitalik Buterin’in retweet yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Bellatrix güncellemesi tamamlandı. Bir sonraki durak Merge!”

Zaman Kısalıyor! Ethereum Node’larının Yüzde 74’ü Merge için Hazır Durumda!

Ethereum Merge için zaman daralırken node’ların yüzde 74’ü ise hazır duruma geldi. Ethereum tüm güncellemelerini başarıyla tamamlarken 15 Eylül 2022 tarihinde Merge’ün gerçekleşmesi merakla bekleniyor.

Ethereum güncel fiyatı 1665 dolar olup, Merge sonrası gelişmelerin fiyatı ne yönde etkileyeceği ise şimdiden merak konusu.

İlginizi Çekebilir: Merge Öncesi Son Test Olan Goerli de Başarıyla Sonuçlandı! Ethereum’dan Tepki Geldi!

Daha fazla Ethereum haberleri için: Ethereum Haberleri

Daha fazla Blockchain haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version