Muhabbit

Ethereum Classic (ETC) ‘ye 2 Yıl Daha Destek!

Grayscale Investments, Ethereum Classic (ETC) kripto para biriminin gelişimini finansal olarak 2 yıl daha destekleyeceğinin taahhütünü verdi.

Ethereum Classic

Grayscale Investments, Ethereum Classic (ETC) kripto para biriminin gelişimini finansal olarak 2 yıl daha destekleyeceğinin taahhütünü verdi.

Dün yapılan duyuruda, Grayscale Ethereum Trust‘tan ETC Kooperatife 2021 yılına kadar her çeyrekte yönetim ücretlerinin 3’te 1’i kadar desteğin verilmeye devam edeceği söylendi. ETC Kooperatifi Genel Müdürü Bob Summerwill;

“Minnettar olduğumuz büyük bir güven oyu geldi. Bu sayede ETC protokolünü ve ekosistemini devam ettirebileceğiz. “

“Tıpkı 2018 ve 2019’da olduğu gibi önemli projeler için çalışacağız.”

Grayscale, 2019’daki 338,000 dolar da dahil olmak üzere 2017’den bu yana, toplam 1,1 milyon doları kooperatife hibe etti. Bu sayede ETC protokolü marketin en büyük kripto para birimlerinden biri oldu.

Grayscale, Ethereum Classic ile yaklaşık 80 milyon dolarlık varlığı yönetiyor ve yaklaşık 10 milyon olan hisselerin her biri yaklaşık 0,92 ETC ile destekleniyor. Şirket, aynı zamanda CoinDesk’in de ana ortağı olan Digital Currency Group’un bir yan kuruluşudur.

Ethereum classic, 2016’da ethereum’dan (ETH) ayrılan bir kripto para birimiydi. Ta ki bir sonraki geliştirme takımı onu bir hacker’ın işlemlerinden geri alma konusunda tartışmalı bir karar verene dek.

Son Yazılar

Exit mobile version