Muhabbit

Ethereum Cüzdanı MetaMask’ten Yeni Adım!

Yapılan yeni güncelleme ile birlikte kullanıcıların uygulama üzerinde swap işlemlerini gerçekleştirebilmeleri sağlanacak.

metamask

Popüler Ethereum cüzdanı MetaMask, yaptığı yeni duyuru ile birlikte uzun zamadır beklenen özelliği kullanıma sunacağını duyurdu.

Yapılan yeni güncelleme ile birlikte kullanıcıların uygulama üzerinde swap işlemlerini gerçekleştirebilmeleri sağlanacak.

ConsenSys tarafından geliştirilen MetaMask, yaptığı duyuru ile birlikte birçok merkezsiz borsa ile tam entegrasyona geçeceğini, bu sayede de kullanıcıların en iyi fiyattan swap işlemlerini gerçekleştirebileceğini açıkladı.

Yeni özellikle birlikte MetaMask kullanıcılar, gerçek zamanlı olarak farklı merkezsiz borsaların fiyat verilerine ulaşabilecek.

MetaMask üzerinden verilerine ulaşabileceğiniz merkezsiz borsalar ise şu şekilde:

Uniswap, Airswap, Kyber, 0x, 1inch Exchange, dex.ag, Paraswap ve Totle.

Tüm Borsaları Gezmeye Gerek Kalmayacak

MetaMask’in yeni özelliği ile birlikte birçok borsanın verilerini bir araya getirecek. Bu sayede kullanıcılar en iyi fiyatı bulmak için merkezsiz borsalar arasında gezinmek zorunda kalmayacak.

SushiSwap Yok

MetaMask’in desteklediği merkezsiz borsalar arasında SushiSwap bulunmuyor. Platform birçok borsanın verilerini paylaşacağını belirtirken, bazı borsaları dışarıda bırakmış görünüyor.

Önce Firefox’a

MetaMask, mobil ve diğer tarayıcı versiyonlarından önce Firefox’a yeni özelliğini getireceğinin de altını çizdi. Devam eden süreçte de Chrome ve diğer tarayıcılar dahil olmak üzere mobil versiyona de özelliklerin getirileceğini açıkladı.

Bildiğiniz üzere MetaMask geçtiğimiz günlerde 1 Milyon aylık aktif kullanıcı barajını aştığını açıklamıştı.

Uzun zamandır açık ara en çok tercih edilen cüzdan uygulaması MetaMask, yeni eklediği özellikler ile birlikte kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi planlıyor. Bu hamlesi ile birlikte sadece işlemlerin gerçekleştirildiği bir cüzdan uygulamasında çok, farklı verilere ulaşılabilen bir uygulama olmayı amaçlayan web cüzdanı, önümüzdeki dönemde farklı özellikler ile de karşımıza çıkabilir.

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Altcoin haberleri için: Altcoin Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version