Muhabbit

Ethereum ETH Fiyat Analizi 20.07.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ethereum’u inceliyoruz. Ethereum grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

eth Fiyat Analizi 2-1

Merhabalar ben Draco. Öncelikle herkesin kurban bayramını kutlarım. Bugünkü fiyat analizi yazımda kripto para piyasasının 2 numaralı coini olan Ethereum’u inceleyeceğim. Lafı fazla uzatmayayım ve analiz kısmımıza geçelim.

ETH Fiyat 20 Temmuz 2021

Ethereum fiyatı için bu hafta pek de iyi geçti diyemeyiz. Son zamanlarda çokça bahsettiğimiz 1800 dolar bölgesine tekrardan indi ve şu an 1786 dolardan işlem görmekte.

ETH Grafik 20 Temmuz 2021

Ethereum ETH fiyat grafiği 20.07.2021. 6 saatlik grafik, veriler Binance borsasına aittir

6 Saatlik Ethereum/ Tether (ETH/USDT) grafiği. Grafikte mart başından bu yana olan fiyat hareketleri görünmektedir. Fiyat verileri Binance borsasına aittir ve grafik Tradingview’den alınmıştır. Grafik logaritmik ayardadır.

ETH Analiz 20 Temmuz 2021

Grafikteki yeşil alanlar Ethereum için takip ettiğim destek ve direnç seviyeleridir. Bu bölgelerden en önemlisi tahmin ettiğiniz üzere 1800 dolar bölgesidir. Maalesef ki fiyat yine bu bölgede bulunmakta. Normal şartlarda desteğine gelen coinlere pozitif olarak bakılır. Ancak buradaki durum biraz farklı. Son zamanlara baktığımızda fiyatın birkaç defa bu bölgeyi test ettiğini görmekteyiz ve her testinden sonra daha düşük bir tepki almış. Haliyle bu durum bize bu bölgenin zayıfladığını göstermektedir. Ancak bu destek kırılmadan her şey bitmiş değildir tabi.

ETH Yorum 20 Temmuz 2021

Yukarıda Ethereum’un neden tehlikede olduğunu açıkladım. Umarım bu bölge kırılmaz çünkü kısa/orta vadede oldukça önemli bir bölge burası. Şu an kırılmadığı için halen umut var. Umarım en kısa zamanda 2400 dolar bölgesini geçerek yeni bir tepe bölgesi yaparız ve güzel bir yükseliş trendi oluştururuz.

Daha fazla Ethereum analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version