Muhabbit

Ethereum ETH Fiyat Analizi 09.08.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ethereum’u inceliyoruz. Ethereum grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Ethereum Fiyat Analizi Draco

Herkese selamlar, fiyat analizi yazı dizimin bugünkü bölümünde Ethereum’u inceleyeceğim. 1800 dolar desteğini ardı ardına test ederken yatırımcılarını bir hayli korkutmuştu. Ancak son günlerde yaşadığı yükselişler ile yeniden yatırımcılarının gözüne girmeyi başardı. Şimdi grafiğindeki son durumlara bakalım.

ETH Fiyat 9 Ağustos 2021

Ethereum 20 Temmuz tarihinde 1710 dolar seviyesini gördükten sonra güzel bir yükseliş yaşadı ve 3.000 dolar seviyesinin üzerine çıktı. Şu an yaklaşık olarak 3200 dolar seviyesinden işlem görmekte.

ETH Grafik 9 Ağustos 2021

Ethereum ETH fiyat grafiği 09.08.2021. 6 saatlik grafik, veriler Binance borsasına aittir

Ethereum/ Tether (ETH/USDT) 6 Saatlik ayarlardaki grafiği. Fiyat verileri Binance borsasına ait olup grafik Tradingview’den alınmıştır. Grafik logaritmik ayardadır.

ETH Analiz 9 Ağustos 2021

Grafikteki yeşil bölgeler Ethereum grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. En alttaki alan ise herkesin bildiği o ünlü 1800 dolar desteği. Fiyat o bölgeyi kırmayıp yükselerek yeni bir yüksek tepe yaparak içimize su serpmiş oldu. Bu hareketiyle yükseliş trendi için oldukça önemli adımlar attı.

Grafikte mor bir trend görmektesiniz. Aslında o trendi mayıs ayındaki harekette takip ediyorduk. Ancak sonrasında fiyat o trendden uzaklaşmıştı. Son yaşanan yükseliş dalgasında fiyatın burayı test edip yükselişine devam ettiğini görmekteyiz.

ETH Yorum 9 Ağustos 2021

Yukarıda son durumdan biraz bahsettim ama şimdi durumu toparlamak istiyorum. Fiyat 1800 dolar desteğini oldukça zayıflatmışken yükselerek bir önceki tepesini aşması genel anlamdaki düşüşleri rafa kaldırdı diyebiliriz. Burada bahsettiğim “düşüşler” düzeltmeler değil. Ayı piyasasındaki düşüşleri kastediyorum. Zaten düzeltmeler sağlıklı trendlerin vazgeçilmezidir. Şu an için Ethereum’daki görünüm genel vadede olumlu. Bu durumu bozacak gelişmeler olursa sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

Daha fazla Ethereum analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version