Muhabbit

Ethereum ETH Fiyat Analizi 14.10.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ethereum’u inceliyoruz. Ethereum grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Ethereum Fiyat Analizi Draco

Herkese iyi akşamlar. Bugün Ethereum fiyat grafiğini inceleyeceğim. Son zamanlarda sürekli test edilen bir direnç kırıldı. Bu yüzden diğer coinlere bakmadan Ethereum fiyat analizi hazırlamaya karar verdim. Bu direnci muhtemelen tahmin ediyorsunuz. Edemiyorsanız da aşağıda açıklayacağım zaten.

ETH Fiyat 14 Ekim 2021

Ethereum bugün önemli bir direncini geçti ve sonrasındaki yükselişle 3800 doları da aştı. Yazıyı hazırladığım saatte 3772 dolar seviyesinden işlem görmekte.

ETH Grafik 14 Ekim 2021

Ethereum ETH fiyat grafiği 14.10.2021. 6 Saatlik grafik, veriler Binance borsasına aittir.

Bugünkü grafiğimiz 6 saatlik zaman diliminde. Haliyle kısa vade değil orta vadeli bir analiz olacak diyebiliriz. Grafik TradingView’den alınmıştır.

ETH Analiz 14 Ekim 2021

Grafikteki yeşil bölgeler Ethereum grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Yukarıda bahsettiğim önemli bölgemiz 3650 dolar direnciydi. Burası kırıldığı için artık 3650 dolar desteği diyebiliriz.

Bu direnç kırıldıktan sonra fiyat yükselerek daha küçük zaman dilimindeki bir dirençten (3830 dolar) ret yedi. Bu direnci grafikte yatay beyaz çizgi ile gösterdim. Bu bölgeden 3650 dolardaki destek bölgesine bir retest bekliyorum. Sonrasında ise 4000 dolardaki bir diğer önemli direnç bizi bekliyor olacak.

ETH Yorum 14 Ekim 2021

Yukarıda kısaca fiyatın retest yaptıktan sonra bir üst dirence gideceğini düşündüğümü belirttim. Buradaki kilit nokta ise 3650 dolardaki desteğin kırılmaması. Burası kırılırsa bu düşüncemi rafa kaldıracağım.

Bu analizi TradingView üzerinde görüntülemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla Ethereum analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version