Muhabbit

Ethereum ETH Fiyat Analizi 17.11.2020

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ethereum’u inceliyoruz (17.11.2020). Ethereum grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

Ethereum Fiyat Analizi Draco

Son zamanlarda Bitcoin’in durdurulamayan yükselişlerine şahitlik ediyoruz. Ancak altlarda özellikle ETH Bitcoin’e eşlik edemiyor. Altcoinlerin fiyatı yükselse bile BTC’nin yükselişiyle karşılaştırılamıyor. Bundan dolayı bugün Ethereum fiyat analizi hazırlamak istedim. Artık başlayalım;

Ethereum ETH fiyat grafiği 17.11.2020. 3 günlük grafik veriler Binance borsasına aittir.

İlk olarak bir genel görünümden bakalım. Fiyat şuan güzel bir bölgede, yani fiyat için belirleyici bir alanda. Bu alanı son zamanlarda ilk testi olsaydı buradan ret yiyeceğini düşünebilirdim. Ancak geçtiğimiz ay bu bölgeyi test etmiş. Daha sonra geri çekilmesini yapmış ve şimdi yine bu alandayız. Böylelikle bu alanı kırması artık daha olası.

Ethereum ETH fiyat grafiği 17.11.2020. 6 saatlik grafik veriler FTX borsasına aittir.

Bu grafik ise 6 saatlik bir grafik. Yani her mum 6 saatlik zaman dilimini göstermekte. Bundan dolayı nispeten orta vade grafiği diyebiliriz. Burada da Ethereum’un güçlü yükselişini görmekteyiz. Eğer bu direnç bölgesini şu an kıramazsa bile olacak geri çekilme 420 dolarda son bulacağını düşünüyorum. Bu da orta vade için çok da büyük bir fark değil.

Piyasa bu kadar hareketli iken sizleri daha fazla tutmak istemiyorum. Orta vade Ethereum teknik göstergeleri bu şekilde.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version