Muhabbit

Ethereum ETH Fiyat Analizi 22.07.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ethereum’u inceliyoruz. Ethereum grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ethereum fiyat analizi 4

Bu akşamki fiyat analizi yazımda Ethereum fiyat grafiğini inceleyeceğim. Son günlerde Ethereum oldukça güzel bir yükseliş yaptı, şimdi hem bu yükselişe hem de nerede son bulacağına veya duraklayabileceğine bakalım.

ETH Fiyat 22 Temmuz 2022

Ethereum 1.260 dolar bölgesindeki direncini kırmasıyla birlikte güzel bir yükseliş yakaladı. Yazıyı hazırladığım sırada 1.600 dolar bölgesinden işlem görüyor.

ETH Grafik 22 Temmuz 2022

Ethereum ETH fiyat grafiği 22.07.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasına aittir.

Binance borsasında listeli Ethereum/Tether (ETH/USDT) paritesine ait fiyat verileri. Grafik 4 saatlik zaman diliminde ve TradingView’den temin edilmiştir.

ETH Analiz 22 Temmuz 2022

Grafikteki yeşil bölgeler Ethereum’da takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Alttaki üç bölge kısa/orta vadeli bölgelerken, üstteki bölge uzun vadeli bir direnç bölgesi. Aslında burası sıkça konuştuğumuz 1.700-1.800 dolar bölgesi. Fiyat burayı kırdıktan sonra neredeyse %50’lik bir düşüş yaşamıştı ve maalesef ki bu bölge artık karşımızda bir direnç olarak yer almakta.

Önceki yazılarda 1.260 dolar bölgesini sıkça konuşmuştuk. Fiyat bu direnci kırdıktan sonra güzel bir yükseliş yakaladı ve 1600 dolar seviyesini aştı. Şimdiye kadar her şey oldukça güzel ilerlemekte. Ancak yukarıda da bahsettiğim oldukça önemli bir direnç bölgesine yaklaşıyoruz. Burası da 1.700-1.800 dolar bölgesi. Açıkçası bu bölge beni oldukça korkutuyor. Çünkü destek olarak bu kadar iyi çalışmışken direnç olarak da bizi bir o kadar zorlayacağını düşünüyorum. Haliyle fiyat bu bölgeye geldiğinde tedbiri elden bırakmamanızı öneriyorum. İşlemlerinizde stop loss emirlerini eksik etmeyin, son birkaç günde kazandığınız kârları tek harekette silinmesinin önüne geçin. Bu bölge kırıldığı takdirde ise fiyat orta/uzun vadede yükseliş için çok çok büyük bir adım atmış olacak.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla Ethereum analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ETH/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version