Muhabbit

Ethereum ETH Fiyat Analizi 23.05.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ethereum’u inceliyoruz. Ethereum grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Ethereum Fiyat analizi ilk versiyon

Herkese selamlar ben CryptoTepe bugünkü fiyat analizi yazımda marketin 2 numaralı göz bebeği ETHEREUM yani ETH’yi inceleyeceğiz. ETH için büyük zaman dilimi analizi de yapacağımız yazımıza sizleri çok bekletmeden geçelim isterseniz.

Ethereum ETH fiyat grafiği 23.05.2021. Günlük grafik, veriler Binance borsasına aittir

Grafikte mor belirttiğim alanlar destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmakta ve grafiğimizde yükselen yeşil trend çizgimiz bulunmaktadır.

Ethereum grafiğimize bakınca şu an için herhangi bir dip oluşumu göremiyoruz. Henüz bir dönüş formasyonu oluşturmuş değil. En azından ikili dip veya küçük zaman diliminde Ters Omuz Baş Omuz (TOBO) formasyonu gibi net bir dönüş formasyonu henüz oluşmuş değil. Düşüşler sırasında herhangi bir yükseliş formasyonu veya yükselen trend ve yatay destek kesişimi noktalarından dönüş aramak daha sağlıklı olacaktır. Aksi takdirde çok fazla stop olup canınız sıkılabilir.

Bugünkü günlük kapanışın market için oldukça önemli olduğunu da unutmamak lazım. Günlük mum kapanışının yanında haftalık mum kapanışı da bu gece saat 03:00 de yapılacak. Kapanışların büyük zaman diliminde destek altında yapması market için bir süre daha can sıkabilir.

Küçük Zaman Dilimi Ethereum (ETH) Yorumu

ETH grafiğimizin küçük zaman dilimindeki grafiğini aşağıya yazının sonuna bırakacağım. Burada oluşacak kırılımları takip etmek, destek bölgesinden alıp destek altında stop olacak şekilde önündeki dirençleri hedef olarak almak en sağlıklısı olacaktır.

Ancak bizim için şu an daha önemli olan durum ise büyük zaman diliminde 2 temaslı pek güvenli olmayan bir yükselen trend çizgimizin bulunması. Bu trend çizgimizin destek bölgemizle kesişmesi oldukça güzel yapıyor kendisini. Fiyatın bu bölgeye gelmesi halinde stoplu şekilde buralardan dip aranabileceğini belirtmek isterim. Umarım ETH yatırımcılarını üzmez ve onlara kazandırmaya devam edip o bölgedeki desteğe ihtiyaç duymaz.

Şimdilik Ethereum için söyleyeceklerim bu kadar. Her zaman olduğu gibi duruma göre ilerde güncellemesini yapacağım.

Ethereum ETH fiyat grafiği 23.05.2021. 4 Saatlik grafik veriler Binance borsasına aittir

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version