Muhabbit

Ethereum ETH Fiyat Analizi 25.11.2020

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ethereum’u inceliyoruz (25.11.2020). Ethereum grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

Ethereum Fiyat Analizi Draco

Bu akşamüstü twitter hesabımda bir anket düzenledim ve hangi coin için fiyat analizi yazısı hazırlmamı istediğinizi sordum. Oyların çoğunluğunu Ethereum ETH aldı. Bundan dolayı bugün Ethereum’u inceleyeceğiz.

Ethereum ETH fiyat grafiği 25.11.2020. 30 dakikalık grafik veriler FTX borsasına aittir

Bugün Ethereum için genel vadede bakmayacağız. Biraz daha detaya ineceğiz. Çünkü hem youtube kanalımızda hazırladığım videoda hem de önceki yazılarımda Ethereum’un genel vade için yeterince analiz yaptım.

Alttaki ve üstteki iki büyük alan, büyük zaman dilimindeki destek ve direnç bölgelerimiz. 500 dolar bandındaki direnci kırmasıyla bir üstteki direnç bölgesinden ret almış durumda. Bu iki bölge arasında bizim için önemli 2 destek seviyesi var. Bunlardan ilk 580 dolar seviyesi diğeri de 550 dolar seviyesi. 580 dolar desteğini bu sabah test ettik.

Diğer yandan üst tarafta kanal benzeri bir yapı görmekteyiz. Eğer alt banda bir test gerçekleşirse daha emin olacağım bir durum var. O da şu; orada bir bayrak formasyonu oluşmuş olur. Oluşan bayrak formasyonu da bullish. Bu bullish bayrak formasyonunun yukarı kırılmasıyla önümüzdeki direnci geçebiliriz. Şimdilik görüşlerim bu kadar yeni yapılar oluştukça güncellemeye devam edeceğim.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version