Muhabbit

Ethereum Fiyat Analizi 05.05.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ethereum’u inceliyoruz. Ethereum grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Ethereum Fiyat Analizi Draco

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde son günlerin gözdesi Ethereum’u inceleyeceğim. Uzun zaman kendisinden beklenen yükselişi gösteremeyen Ethereum son birkaç günde güzel bir yükseliş göstererek 3500 dolara kadar çıktı, şu an ise fiyatı 3400 dolar bandında seyrediyor.

Ethereum ETH fiyat grafiği 05.05.2021. Saatlik grafik veriler FTX borsasına aittir

Yeşil bölgeler her zaman olduğu gibi destek/direnç bölgelerim. Şu anki grafiğe baktığımda fiyat sürekli yüksek tepeler ve yüksek dipler yapmış durumda, biliyorsunuzdur bu yükselen trend demektir zaten. Ancak fiyatın 3200-3500 dolar bölgesinde yavaşladığını görmekteyiz. Bu aralıkta ani hareketleri olmakta, yani fiyat biraz kararsız diyebiliriz.

Burada bakmamız asıl önemli konu fiyat burada bir tepe bölgesi mi oluşturuyor yoksa burada akümüle olup yoluna devam mı edecek. Tepe oluşumu açısından bakarsak, henüz bir dönüş formasyonu oluşmuş değil. En azından ikili tepe veya Omuz Baş Omuz (OBO) formasyonu gibi net bir dönüş formasyonu henüz oluşmuş değil (Grafikteki yapıyı OBO’ya benzetenler olabilir ama orada OBO yok).

Ethereum Ne Kadar Olacak?

Fiyat henüz 3200 dolar desteğini de kırmış değil zaten. Devam formasyonu olarak bakacak olursam, RSI’da belirgin bir negatif uyumsuzluk oluşmadan şişkinlik inmiş durumda. Grafikteki yapıyı bir flama formasyonuna benzetenler olabilir ama bana göre sadece benzerlikten ibaret. Ancak fiyat sanki tepe bölgesini kırmak istiyor gibi, tepe bölgesini sürekli denemekte. Umarım 3500 doları kırar ve yatırımcılarının yüzünü güldürmeye devam eder.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version