Muhabbit

Ethereum ETH Fiyat Analizi 07.05.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ethereum’u inceliyoruz. Ethereum grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ethereum eth Fiyat Analizi 1-2

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Ethereum’u inceleyeceğim. Marketin majör coinlerinden biri olan ETH grafiğini büyük zaman diliminde teknik olarak değerlendireceğim. Grafiğimizi detaylı şekilde analiz ederek olası hareketleri belirleyeceğiz. Sizleri çok fazla bekletmeden ETH fiyat analizimize başlayalım.

ETH Fiyat 7 Mayıs 2022

Nisan ayının başında 3600 dolar direnç bölgesini test eden ETH, bu seviyeden tepki alarak 3000 dolar seviyesinin altına geriledi. Şu an güncel ETH fiyatına baktığımız zaman 2685,12 dolar seviyesinde işlem görmekte.

ETH Grafik 7 Mayıs 2022

Ethereum ETH fiyat grafiği 07.05.2022. 1 günlük grafik, veriler Binance borsasına aittir.

Büyük zaman diliminde inceleyeceğimiz ETH grafiğinde yükselen trend çizgisi bulunmaktadır. Yükselen trend çizgisinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir. Destek ve direnç bölgelerimiz ise mor alanlar yardımıyla belirtilmiştir. Grafiğimiz TradingView aracılığıyla temin edilmiş olup Binance borsasının ETH/USDT paritesi kullanılarak hazırlanmıştır.

ETH Analiz 7 Mayıs 2022

2500 dolar destek bölgesine yaklaşan ETH bu seviyeden tepki alabilir. 2500 dolar seviyesinin oldukça önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Yükselen trend çizgisi ile yatay destek bölgesinin kesişimi olması nedeniyle bu seviyede alıcılar yoğunlukta olacaktır.

Yükselen trend çizgisine baktığımız zaman 28 Şubat 2021 tarihinde başlamakta ve 4 temas bulunmaktadır. Güvenilir bir trend çizgisi olarak takip edebiliriz. ETH grafiğinde beklediğim olası hareket, 2500 dolar seviyesinden tepki alarak direnç bölgesini test etmesi olacaktır. 2500 dolar destek bölgesinin altına inmesi durumunda zarar kesilerek grafiği tekrar incelemek gerekecektir.

ETH Yorum 7 Mayıs 2022

Destek bölgesinden beklediğimiz tepkinin gelmesi durumunda büyük zaman diliminde ilk direnç bölgesi olan 3000 dolar seviyesini test etmek isteyecektir. Bu seviyede risk ve kâr satışı yapmak mantıklı olacaktır.

ETH grafiğimiz için teknik incelemem bu şekildeydi. İlerleyen günlerde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla Ethereum analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ETH/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version