Muhabbit

Ethereum ETH Fiyat Analizi 08.01.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ethereum’u inceliyoruz. Ethereum grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ethereum eth Fiyat Analizi 1-2

Herkese iyi akşamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Ethereum’u inceleyeceğim. Son ETH fiyat analizimizde yükselen trend çizgisine değinmiştik. Yükselen trend çizgisinin kırmasıyla birlikte grafik üzerinde bulunan en alt destek seviyemiz olan 3000 dolar seviyesine kadar geriledi. Fiyat analizi yazımızı okumadan önce 10 aralık tarihli ETH fiyat analizimizi buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz. Şimdi fiyat analizi yazımıza geçelim.

ETH Fiyat 8 Ocak 2022

2022 yılına 4000 dolar seviyesinin altında giren ETH, henüz bu seviyenin üzerine çıkabilmiş değil. Markette yaşanan düşüşler neticesinde ETH 3060 dolar seviyelerine kadar geriledi. Şu anki değerine baktığımız zaman 3129 dolar seviyesinde işlem görmekte.

ETH Grafik 8 Ocak 2022

Ethereum ETH fiyat grafiği 08.01.2022. 4 saatlik grafik, veriler Binance borsasına aittir.

4 saatlik zaman diliminde inceleyeceğimiz grafiğimiz TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. Ayrıca Binance borsasının sağladığı ETH/USDT paritesi kullanılmıştır. Grafik üzerinde bir adet yeşil düşen trend çizgisi bulunmaktadır. Düşen trend çizgisinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri belirtilmiştir.

ETH Analiz 8 Ocak 2022

Ethereum grafiğindeki destek ve direnç seviyelerini mor alanlar ile belirttim. Grafik üzerinde görüldüğü gibi ETH, 3000 dolar destek seviyesinin üzerinde işlem görmekte. Bu seviyenin aynı zamanda psikolojik bir destek bölgesi olduğunu unutmamak lazım. Bu nedenle güçlü bir destek bölgesi olacaktır. Diğer yandan 4 temaslı bir trend çizgimiz bulunmakta. Giderek alçalan tepeler sayesinde oluşan düşen trend çizgisi fiyat açısından olumsuzdur. Umarım en kısa sürede düşen trend çizgisi aşılır.

Grafik üzerindeki destek ve direnç seviyeleri oldukça iyi çalışmakta bu nedenle aynı seviyeleri kendi grafiğinize çizebilirsiniz. Bu seviyeleri takip ederek destek altında zarar kesilecek şekilde pozisyonlar düşünülebilir.

ETH Yorum 8 Ocak 2022

Analiz kısmında belirttiğim gibi 3000 dolar bizim için önemli bir seviye olacaktır. Bu nedenle grafiğimizi yakından takip ediyor olacağım.

ETH grafiğimiz için teknik incelemem bu şekildeydi. İlerleyen günlerde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla Ethereum analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ETH/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version