Muhabbit

Ethereum ETH Fiyat Analizi 10.12.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ethereum’u inceliyoruz. Ethereum grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

eth Fiyat Analizi 2-2

Herkese iyi akşamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Ethereum’u inceleyeceğim. Ethereum grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketleri değerlendireceğiz. Sizleri çok fazla bekletmeden marketin demirbaşı olan ETH fiyat analizine geçelim.

ETH Fiyat 10 Aralık 2021

Kasım ayında 5000 dolar seviyesine yaklaşan ETH bu seviyeden tepki alarak 3500 dolar seviyesinde bulunan destek bölgesine fitil attı. Şu an 4000 dolar seviyelerinde işlem görmekte.

ETH Grafik 10 Aralık 2021

Ethereum ETH fiyat grafiği 10.12.2021. 4 saatlik grafik, veriler Binance borsasına aittir.

Grafiğimizde kullanılan veriler Binance borsasının sağladığı ETH/USDT paritesine aittir. 4 saatlik zaman diliminde olan grafiğimizin üzerinde bir adet yeşil yükselen trend çizgisi bulunmaktadır. Yükselen trend çizgisinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir.

ETH Analiz 10 Aralık 2021

Grafik üzerinde bulunan mor alanlar takip ettiğim destek ve direnç seviyelerini belirtmektedir. ETH 3900 dolar destek seviyesinin üzerinde işlem görmekte. Şu an bulunduğu bölgenin yakından takip edilmesi gerektiğini düşünmekteyim. Yükselen trend çizgisi ile destek seviyesinin kesişimi, pozisyon fırsatı arayanlar için oldukça önemli bir bölge. Geçtiğimiz günlerde yaşanan düşüş ile birlikte trend altına düşerek 3500 dolar destek seviyesine kadar gerileyen ETH, trend çizgisini koruyabilecek mi!

Trend çizgisini incelediğimiz zaman, güvenilir bir trend olmasa da takip etmeye değer olduğunu belirtmek isterim. Yükselen trend çizgisinden alınan tepkilerin arasında bulunan mesafe ve zaman aralıkları nedeniyle dikkatli olunmalı. Destek seviyesi ile trend çizgisinin birlikte kullanılması durumunda destek altında zarar kesilecek şekilde takip ediyor olacağım.

ETH Yorum 10 Aralık 2021

Bu seviyede ETH grafiğini 3800 dolar altına inmediği sürece olumlu görmekteyim. Umarım bizi yanıltmaz ve bu seviyeden tepki alır.

ETH grafiğimiz için teknik incelemem bu şekildeydi. İlerleyen günlerde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla Ethereum analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version