Muhabbit

Ethereum ETH Fiyat Analizi 15.08.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ethereum’u inceliyoruz. Ethereum grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Ethereum’u inceleyeceğim. Temmuz ayının sonunda hazırladığım Ethereum fiyat analizini güncelleyeceğiz. Ayrıca grafiğimizin son durumunu değerlendireceğiz. Güncel ETH fiyat analizine geçmeden önce, 31 Temmuz 2022 tarihli ETH fiyat analizini okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

ETH Fiyat 15 Ağustos 2022

Uzun bir aradan sonra 2000 dolar seviyesine kadar yükselen ETH, şu an 1896,89 dolar seviyesinde işlem görmekte.

ETH Grafik 15 Ağustos 2022

Ethereum ETH fiyat grafiği 15.08.2022. 1 Günlük grafik, veriler Binance borsasına aittir.

TradinView aracılığıyla hazırladığım grafik 1 günlük zaman diliminde olup grafikte kullanılan veriler Binance borsasının ETH/USDT paritesi kullanılarak hazırlanmıştır. Grafikte destek ve direnç bölgelerinin dışında grafiğin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmakta.

ETH Analiz 15 Ağustos 2022

Destek ve direnç bölgelerini her zaman olduğu gibi mor alanlar ile belirttim. Son fiyat analizinde belirttiğim destek ve direnç bölgelerini kullanmaya devam ediyoruz. Bu seviyeleri incelediğimiz zaman oldukça iyi çalıştığını görmekteyiz. 1800 dolar seviyesinin önemine sıklıkla vurgu yapmıştık. 1800 dolar seviyesinin aşılmasıyla birlikte 2000 dolar seviyesine kadar yükselen ETH, %14 oranında değer kazanarak yatırımcılarını mutlu etti.

2000 dolar seviyesinde bulunan direnç bölgesi aynı zamanda psikolojik bir direnç seviyesi olması nedeniyle oldukça önemli. Bu seviyeden satış baskısıyla karşılaşmamız oldukça normal. 1800 dolar destek bölgesinin üzerinde kaldığı sürece uzun vadade yukarı yönlü fiyat hareketini sürdürmek isteyecektir. Destek bölgesine kadar gerilemesi durumunda, destek seviyesinin altında zarar kesilecek şekilde işlem açılabilir.

ETH Yorum 15 Ağustos 2022

Ethereum grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla Ethereum analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ETH/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version