Muhabbit

Ethereum ETH Fiyat Analizi 20.05.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ethereum’u inceliyoruz. Ethereum grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ethereum fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Ethereum’u inceleyeceğim. Geçtiğimiz günlerde hazırladığım ETH fiyat analizini güncelleyeceğim. Ayrıca güncel grafiği teknik açıdan değerlendirerek olası fiyat hareketlerini inceleyeceğiz. Sizleri çok fazla bekletmeden ETH fiyat analizimize geçelim.

ETH Fiyat 20 Mayıs 2022

2500 dolar seviyesinde yükselen trend çizgisinin altına inen ETH, şu an 1933 dolar seviyesinde işlem görmekte. Yükselen trend kırılımı sonrası 1800 dolar seviyelerine kadar gerileyen ETH %28 oranında değer kaybetmiş oldu.

ETH Grafik 20 Mayıs 2022

Ethereum ETH fiyat grafiği 20.05.2022. 1 günlük grafik, veriler Binance borsasına aittir.

TradingView aracılığıyla hazırladığım grafik 1 günlük zaman dilimindedir. Grafik, Binance borsasının ETH/USDT paritesi kullanılarak hazırlanmıştır. Destek ve direnç bölgeleri bulunan grafiğimizde ayrıca yükselen trend çizgisi bulunmaktadır. Yükselen trend çizgisinden alınan tepkiler ise beyaz ok işaretleri yardımıyla belirtilmiştir.

ETH Analiz 20 Mayıs 2022

Mor alanlar her zaman olduğu gibi destek ve direnç bölgelerini belirtmektedir. 7 Mayıs 2022 tarihinde hazırladığım ETH fiyat analizinde destek, direnç ve yükselen trend çizgimizi belirtmiştim. Yükselen trend çizgisinin altına inen ETH, 2000 dolar destek seviyesine kadar geriledi.

Şu an bulunduğumuz bölgede 2000 dolar destek seviyesinin altına inen Ethereum, 1700 dolar destek seviyesini test etmek isteyebilir. Bu nedenle ETH grafiğini yakından takip etmekte fayda var.

Güncel grafiğimize baktığımız zaman, 2000 dolar seviyesinin üzerine çıkılmasının grafiğe olumlu yansıyacağını söyleyebiliriz. 2000 dolar seviyesinin destek olarak çalışmasının ardından kırılan yükselen trend çizgisine kadar bir yükseliş gerçekleşmesi beklenebilir.

ETH Yorum 20 Mayıs 2022

Umarım ETH kırdığı 2000 dolar destek seviyesini tekrar kazanarak kırdığı yükselen trend çizgisine kadar bir yükseliş gerçekleştirir.

ETH grafiğimiz için teknik incelemem bu şekildeydi. İlerleyen günlerde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla Ethereum analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ETH/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version