Muhabbit

Ethereum Fiyat Analizi 22.04.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ethereum’u inceliyoruz. Ethereum grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Ethereum Fiyat Analizi Draco

Bugün fiyat analizi yazı dizimizde Ethereum’u inceleyeceğim. Ethereum yeni ATH (All Time High) yapmış ve tüm gözler üzerindeyken incelemek istedim. Şimdi grafikteki son durumuna bakalım.

Ethereum ETH fiyat grafiği 22.04.2021. Saatlik grafik veriler FTX borsasına aittir

Yeşil bölgeler destek ve direnç bölgelerimiz. Ancak fiyat ATH yaptığı için bu bölgelerin tamamına destek diyebiliriz. Ben destek ve dirençleri fractallara göre belirlediğim için ATH yaptıktan sonra geçmişe yönelik veri bulunmadığından orada fraktal direnç bölgesi belirlenemiyor. Bu noktada da fibonacci oranları devreye giriyor zaten.

Grafikte bir trend görmekteyiz. Küçük zaman diliminde olduğu için kırsa bile hedefi küçük olacaktır. Kısa vadeli trade edenler bu trendi takip edebilirler. Benim korkum aslında şu, Ethereum yeni ATH yaptı diyoruz ama bir önceki tepe noktasının bir tık üzerinde sadece. Bununla birlikte RSI durumu daha düşük yani bir negatif RSI uyumsuzluğu ihtimali var. Şu an için bu dediğim gibi sadece bir ihtimal. Eğer fiyat yükselmeye devam ederse RSI değeri de artacağından bu ihtimal ortadan kalkacaktır.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedi

Son Yazılar

Exit mobile version