Muhabbit

Ethereum Fiyat Analizi 25.12.2020

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ethereum’u inceliyoruz. Ethereum grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Ethereum Fiyat Analizi Draco

Birkaç gündür yoğunluktan dolayı fiyat analizi yazılarımda biraz aksamalar oldu. Ancak bundan sonraki süreçte yine düzenli olarak gelmeye devam edecek. Bugün sizler için Ethereum Fiyat Analizi hazırladım. İyi okumlar, kârlı tradeler

Ethereum ETH fiyat grafiği 25.12.2020. 60 dakikalık grafik veriler Binance borsasına aittir

Grafikte alt taraflarda gördüğünüz bölgeler küçük zaman dilimindeki (30 dk-1 saat) destek ve direnç bölgelerimiz. Üstteki büyük alan ise büyük zaman dilimindeki (1-3 gün) destek ve direnç bölgesi. Bu bölgeler düzgün bir şekilde çalışmaya devam ettiklerinden revize etmedim.

Grafikte kırmızı bir düşen trend görmektesiniz. Bu trend dün sabah saatlerinde kırıldı ve şu an retest etmekteyiz. Benim bu grafikte iki beklentim bulunmakta. Bunlardan biri burada devreye giriyor. Bu düşen trendi retest ettikten sonra 630 dolar bölgesindeki son tepesini de geçip 650 dolar bölgesine ulaşacağını düşünüyorum.

İkinci senaryom ise şu; fiyat 620 dolar bölgesine gelecek ve oradan düşmeye başlayarak küçük zaman diliminde bir OBO formasyonu yapacak. Bu düşüş 595 bölgesinde son bulup buradan aldığı tepkiyle 650 dolar bölgesine gidecek.

Şu an bu iki senaryo da bana eşit ihtimalli geliyor. Ancak buradan direkt trendi aşağıya kırarsa veya ikinci ihtimaldeki dönüş 620’nin oldukça üstünde olursa bu ihtimaller rafa kalkmış olur.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version