Muhabbit

Ethereum Grafiğinde Umut Işığı

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ethereum’u inceliyoruz. Ethereum grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ethereum eth Fiyat Analizi 1-2

Herkese selamlar, bu yazımda Ethereum fiyat grafiğini inceleyeceğim. Son zamanlarda kripto para grafiklerinde negatif bir hava hakimdi. Bu akşam kısa vadede bize umut olabilecek trendler ve yapılar gördüm. Bunlardan biri olan Ethereum grafiğini sizlerle paylaşmak istedim.

ETH Fiyat 26 Eylül 2022

Ethereum FED faiz açıklamasıyla beraber 1220 dolar bölgesine kadar gerilemişti. Ancak sonrasında toparlanarak destek üzerine tekrar çıktı. Yazıyı hazırladığım sırada 1330 dolar bölgesinden işlem görüyor.

ETH Grafik 26 Eylül 2022

Ethereum ETH fiyat grafiği 26.09.2022. 12 Saatlik grafik, veriler Binance borsasına aittir.

Binance borsasında listeli Ethereum/Tether (ETH/USDT) paritesine ait fiyat verileri. Grafik 12 saatlik zaman diliminde ve TradingView’den temin edilmiştir.

ETH Analiz 26 Eylül 2022

Grafikteki yeşil alanlar Ethereum grafiğinde takip ettiğim orta ve uzun vadeli destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Bununla birlikte grafikteki kırmızı yatay çizgiler de küçük zaman dilimindeki destek seviyeleridir.

Ethereum grafikteki mor yükselen trendi kırdıktan sonra hızlı bir düşüş yaşadı ve 1260 dolar bölgesindeki desteğine geldi. Geçen hafta FED faiz açıklamasının öncesinde yükselen fiyat FED’in faiz açıklamasıyla beraber gerilemeye başladı ve desteğinin altına sarktı. Ama sonrasında tekrar toparlandı ve bu bölgenin üzerine çıktı. Bu da bizim için oldukça olumlu bir durum. Şu an fiyata baktığımızda fiyat bu destek üzerinde tutunduğunu görmekteyiz ve fiyatın güç topladığını düşünüyorum. Bu topladığı güç ile beraber küçük zaman diliminde yeni bir yüksek tepe yapabilirse ivmelenip 1420 dolardaki desteğini test edeceğini düşünüyorum. Tabi ki bu süreçte 1260 dolar bölgesinin kırılmaması oldukça önemli. Burası kırılırsa bu düşüncelerimin hepsini rafa kaldıracağım ve yeni bir strateji oluşturmaya çalışacağım.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla Ethereum analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ETH/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version