Muhabbit

Ethereum Hakkında Yapılan Aramalar Artışta!

Ethereum’a olan ilgi artışta!

ethereum hakkında

Geçtiğimiz yıllardan bugüne insanlar, Ethereum hakkında yaptığı araştırmaları ciddi anlamda artırmış gibi görünüyor.

Google Trends’den aldığımız verilere göre, şu anda “Ethereum” için yapılan Google aramalarının sayısı tüm zamanların en yükseğinde. Görünüşe göre Ethereum’a olan ilgi, 2018’de yaşanan son boğa sezonunu geride bırakmış gibi görünüyor.

Ethereum hakkında yaşanan arama popülaritesinde bir öncek zirve, ETH’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.433 $ zamanında yaşanmıştı.

Tarihsel olarak bir ölçüt olarak kabul edilen bu veri ve kripto terimi ile yükselişe geçen Google Analytics puanı, söz konusu token ve proje için pozitif olarak ilişki halindedir.

Ethereum’a olan ilginin, tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselirken zirve yapması mantıklı olsa da, Aralık ayında tüm zamanların en yükseğini gören Bitcoin için aynı şeyleri söylenemiyor.

Bununla beraber birçok kişi Bitcoin hakkında da aramalar yapıyor, fakat bu oran Ethereum ile kıyaslayacak olursak %20 gibi bir oranda kalıyor.

Çeşitli kripto arama terimleri için popülaritenin artması, meraklı yatırımcılar satın alımlar yapmaya başladıkça ve fiyatı yükselttikçe ilgi uyandıracaktır ve potansiyel bir boğa koşusunu başlatabilir.

Bu arada Trends verilerini bölgesel olarak incelersek, Ethereum’a en çok ilgi gösteren ülkeler şunlar:

Kosova, Kuzey Makedonya, Slovenya, Nijerya ve Çin.

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version