Muhabbit

Ethereum kullanıcısı Yanlışlıkla 64 ETH İşlem Ücreti Ödedi!

Kripto para dünyasında sıkça karşılaşılan hatalardan biri olan “yanlışlıkla yüksek ücret ödeme” olayı son örneğiyle yeniden gündeme geldi

ethereum fee

Ethereum’un gas fee ücretleri son bir yılın en yüksek seviyesinin üzerine çıkarken, yatırımcılar bir işlem için binlerce dolar ödüyor.

Kripto para dünyasında sıkça karşılaşılan hatalardan biri olan “yanlışlıkla yüksek ücret ödeme” olayı son örneğiyle yeniden gündeme geldi. Blockchain takipçisi Whale Alert tarafından bildirilen habere göre, bu kez bir Ethereum kullanıcısı yanlışlıkla 119 bin 157 dolar değerinde 64 ETH ödeme yaptı.

Yüksek gas fee ücreti Ethereum ağında yeni bir şey değil; ancak, The Merge aracılığıyla proof-of-work (PoW) protokolünden proof-of-stake (PoS) protokolüne geçişten bu yana oldukça nadir görülüyor.

Olay, kullanıcının Ethereum blockchain’indeki işlem takibi Etherscan tarafından da doğrulandı. Ancak, kimliği belirsiz olan kullanıcının neden bu kadar yüksek bir ücret ödediği henüz bilinmiyor.

Bu tür yanlış ödemelerin nedeni genellikle, kullanıcıların işlem ücretini manuel olarak ayarlama sürecinde yaptığı hatalardan kaynaklanıyor. Birçok kullanıcı, işlemlerini daha hızlı onaylamak için ücreti yükseltmeye çalışırken, yanlışlıkla çok daha yüksek ücretler ödeyebiliyor.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version