Muhabbit

Ethereum London Güncellemesi için Tarih Geldi!

Ethereum Londra güncellemesi test ağlarında yerini aldı!

Ethereum

Ethereum

Ethereum için uzun zamandır beklenen Londra güncellemesinin 4 Ağustos 2021 tarihinde piyasaya sürüleceği açıklandı.

Güncelleme Ethereum ağının 12.965.000 bloku ile başlayacak. Duyuru, pek çok ETH yatırımcısı tarafından heyecanla bekleniyor.

Bildiğiniz üzere Ethereum’un mevcut konsensüsünü değiştirecek olan ETH 2.0 yol haritasının bir parçası olan Londra güncellemesi, çeşitli test ağlarında başlatılmıştı. Tüm bunların neticesinde, Londra güncellemesi için kesin bir tarih verildi.

Bu güncelleme, Ethereum ağı üzerinde yer alan çeşitli verimsizliklere çözüm üretmeye çalışan başta EIP 1559 ve EIP 3554 olmak üzere beş EIP içerecek.

Bildiğiniz gibi EIP 1559 Ethereum’u daha ölçeklenebilir bir hale getirmek için yeni bir ücret yapısı sunacak. Bu protokol değişiklikleri hala tartışmalara konu oluyor. Bunun en büyük sebebi ise elde edilecek olan işlem ücretlerinin bir kısmının yakılacak olması.

Tüm Ethereum Test Ağları London’a Güncellendi!

Tim Beiko isimli Ethereum geliştiricisi, geçtiğimiz saatlerde bütün Ethereum test ağlarının Londra’ya güncellendiğini açıkladı.

Beiko’nun açıklamalarına göre OpenEthereum Londra güncellemesi sonrasında kullanımdan kaldırılacağı için henüz bir blok yayınlamadı. Fakat muhtemelen bu durum ana ağ güncellemesinden sonra düzeltilecek.

Ethereum Kaç TL?

An itibarıyla 18.660 TL’den işlem gören popüler kripto para, dolar cinsinden 2.143 $’dan işlem görüyor. Kripto para piyasasının dalgalı grafiğinden nasibini alan ETH, sizce yeni güncellemeler ile fiyatını artırabilecek mi?

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version