Muhabbit

Ethereum Name Service’teki Operasyon Direktörü, 2016’da Attığı Bir Tweet Yüzünden Görevden Alındı!

Millegan, ENS DAO’nun tüzel kişiliği olan True Names Ltd.’nin operasyon direktörü olarak görevini sürdüreceğini söyledi.

Ethereum Name Service

Ethereum Name Service

Ethereum Name Service (ENS) topluluğu, 2016 yılında Brantly Millegan tarafından atılan cinsiyetçi bir tweet yüzünden DAO olarak oylamaya gitti. Yakın zamanda yeniden ortaya çıkan tweet yüzünden Brantly Millegan, Ethereum Name Service’teki Operasyon Direktörlüğü görevinden oy birliğiyle atıldı.

Branly Millegan ENS’deki görevinden alınmış olsa da ENS’nin tüzel kişiliğini koruyan kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan True Names Ltd. şirketinde operasyon müdürü olarak görevine devam edecek.

Millegan 2016 attığı tweet ise şu şekilde:

Eşcinsel eylemler kötüdür. Transeksüellik hiçbir zaman var olmadı. Kürtaj ise cinayettir. Doğum kontrolü bir çeşit sapıklıktır. Mastürbasyon ve porno da aynı şekilde.

Brantly Millegan Tweet


ENS, bir alan adını veya domaini cüzdan adresine yönlendirebilir. Kullanıcılar, karmaşık bir cüzdan adresi numarası yerine aldıkları alan adını “.eth” olarak kullanabilirler. Alan adları NFT olarak alınıp satılabilir. Son verilere göre ENS’de 675.000’den fazla kayıtlı domain bulunuyor.

Millegan, 2020’de ENS projesini anlatırken şunları söyledi:

Pratik olarak ENS, Ethereum’daki merkeziyetsizliği kullanarak, sansürlenmeden ve programlanabilir bir isme sahip olabileceğiniz anlamına geliyor.

2016’daki atılan tweet tekrar gündem olduktan sonra Millegan, dini inançlarını öne sürerek tweet için özür dilemedi.

Brantley Millegan yaşanan olayla alakalı Discord’dan şu şekilde bir açıklama yaptı:

Her çeşit insanlarla çalışmaya ve arkadaş olmaya açığım. Ayrıca geleneksel düşünceye sahip Hıristiyanlar, Müslümanlar ve Yahudiler Web 3 teknolojisinden kendini dışlamamalı.

Brantley Millegan Discord

Sonuç olarak ENS DAO’dan topluluğu, oy kullanarak Millegan’ı görevinden aldı.

ENS Token’da Son Durum

7 Şubat 2022 tarihinde CoinmarketCap’ten alınan verilere göre; 100 milyon adet arz ile sınırlı olan ENS tokenın 20 milyon arzı dolaşımda görünüyor. 80 doları gören ENS tokenın şimdiki fiyatı ise 20 dolardır.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version