Muhabbit

Ethereum Piyasa Değeri Olarak PayPal’ı Geride Bıraktı!

Ethereum’un piyasa değeri artıyor!

Ethereum

Ethereum fiyatı, bu haftanın başlarında tüm zamanların en yüksek seviyesini tekrardan geride bıraktı ve yükselmeye devam etti!

An itibarıyla Ethereum’un piyasa değeri 320 milyar $’ın üzerinde ve ödeme devi PayPal’ın piyasa değerini geride bıraktı!

Bazı yatırımcılar, ETH’nin yükselen fiyatının iki temel nedenine işaret ediyor: artan kurumsal ilgi ve ETH’nin fiyatı üzerinde olumlu etkisi olacak güncellemeler.

Geçen hafta, üç Ethereum ETF’si Toronto Borsası’na giriş yaptı. Kripto EFT’ler yatır, yatırımcıların bir fondan hisse satın almasına ve kripto parayı sayın almadan bir varlığın fiyatı üzerine işlem yapmalarına izin verir. Bir kripto para borsasında yer alan zahmetli alım satım sürecinden ziyade, bu işlemler daha kolay bir yol olarak kabul görüyor.

Bildiğiniz gibi henüz ABD’de hiçbir kripto EFT’si yok, çünkü SEC hiçbirine onay vermedi. Ancak Kanada’da 4’ü Bitcoin, 4’ü Ethereum olmak üzere bu türden 8 fon mevcut. Bununla beraber yatırımcılar, Gary Gensler‘in yeni SEC başkanı olmasıyla beraber, SEC’in bu tür fonları ABD’de onaylanması konusunda iyimser.

Bununla beraber Ethereum güncellemelerine bakacak olursak, 14 Temmuz tarihinde “EIP-1559” isimli bir güncelleme hazırlığı, genel ETH arzında etkili bir düşüşe sebep olabilir. Yatırımcılar arasında ETH’ye olan talep artmaya devam ederse, Ethereum’un fiyatı daha da yükselebilir.

Ayrıca PayPal, geçen yıl kripto para alanına daha da fazla dahil olmaya başladı. Bildiğiniz gibi PayPal, Kasım 2020’de Bitcoin, Ethereum ve birkaç kripto para için işlem desteği vermeye başlamıştı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version