Muhabbit

Ethereum Üçgen Formasyonunun İlk Hedefine Geldi

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ethereum’u inceliyoruz. Ethereum grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ethereum eth Fiyat Analizi 1

Bu akşamki yazımda Ethereum grafiğindeki son gelişmeleri inceleyeceğiz. Geçtiğimiz günlerde youtube kanalımızda bir video yayınlamıştım ve orada Ethereum grafiğinde oluşan üçgenden bahsetmiştim. İlgili videoya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ethereum o videoda bahsettiğim üçgen formasyonunun ilk hedefine ulaştı. Bu yazıda bu gelişmeler ışığında son durumlarını inceleyeceğiz.

ETH Fiyat 12 Ekim 2022

Ethereum fiyatı son birkaç gündür 1.300 dolar seviyesinin altında seyrediyordu. Bugün ise bu sınırda dolaştığını söyleyebiliriz. Yazıyı hazırladığım sırada 1.295 dolar bölgesinden işlem görüyor.

ETH Grafik 12 Ekim 2022

Ethereum ETH fiyat grafiği 12.10.2022. 6 Saatlik grafik, veriler Binance borsasına aittir.

Binance borsasında listeli Ethereum/Tether (ETH/USDT) paritesine ait fiyat verileri. Grafik 6 saatlik zaman diliminde ve TradingView’den temin edilmiştir.

ETH Analiz 12 Ekim 2022

Grafikteki yeşil bölgeler farklı zaman dilimlerine ait destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Bunlara ek olarak grafikteki grafiğin alt bölgesinde bulunan iki adet kırmızı yatay çizgi de kısa/orta vadeli destek seviyelerini temsil etmektedir.

Grafikte bir üçgen formasyonu görmektesiniz. Bu üçgen formasyonunu, yukarıda da bahsettiğim gibi youtube kanalımızda yayınladığım videoda incelemiştim ve orada 1.260 dolar bölgesinde bulunan desteğin ilk hedef olduğunu belirtmiştim. Fiyatın bu desteğe geldikten sonra küçük de olsa bir tepki aldığını görmekteyiz. İlerleyen zamanlardaki teknik analiz ve farklı içeriklerdeki videolarımızı kaçırmamak için youtube kanalımıza abone olabilirsiniz.

Fiyatın tepki aldığı 1.260 dolar desteği son zamanlarda oldukça güzel bir şekilde çalıştı. Fiyat son 20 günde fiyat burayı sıkça ziyaret etmesine rağmen henüz kırılmadı. Bununla birlikte fiyat henüz net ve büyük bir tepki almış da değil. Bu iki veriye baktığımızda pek de olumlu bir tablo oluşmuyor. Çünkü fiyat bir desteği çok sayıda test ediyor ve net bir tepki almıyorsa burayı kırma ihtimali artıyor demektir. Eğer bu destek kırılırsa da grafikteki kırmızı yatay destek seviyelerini takip edeceğim.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla Ethereum analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ETH/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version