Muhabbit

Ethereum Vadeli İşlem Açık Pozisyonları Rekor Kırıyor!

Vadeli işlem pozisyonları ATH yaptı.

Ethereum

Piyasa değeri açısından en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum’a ait vadeli işlemlerin toplu açık pozisyonu, genel kripto para piyasasının tekrar yükselişe başlaması ile birlikte tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Bybt’ten elde edilen verilere göre, Ethereum’un vadeli işlem açık pozisyonu, Türkiye saati ile 13:00 itibarıyla ilk kez 11.68 milyar dolara ulaştı.

Ethereum

Bu rekor seviyeye ulaşılmasında, bir süredir devam eden büyük bir düşüşün ardından piyasanın keskin bir şekilde artış göstermesi oldukça etkili oldu. Elde edilen bu seviyeler en son, kripto para piyasalarının zirvede olduğu mayıs ayının ortalarında görülmüştü. The Block’s Data Dashboard üzerinden elde edilen verilere göre, fiyatlar düştüğünde, açık pozisyon oranı da düştü hatta bu miktar haziran ayında 4,43 milyar dolara kadar geriledi.

Açık faizdeki getiri, Ethereum fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.300$ seviyelerinden düşüş yaşadıktan sonra yeniden aynı seviyelere yaklaşması ile birlikte artmış oldu.

Bitcoin Vadeli İşlemlerinin Toplu Açık Pozisyonu Da Artışta

Bunun yanında, Bitcoin vadeli işlemlerinin toplu açık pozisyonu ise 6 Eylül tarihinde 18.15 milyar dolar seviyesine ulaştı. Ulaşılan bu miktar nisan ayı ortasında görülen son zirveden yaklaşık %60 oranında daha yüksek duruma geldi.

Bitcoin

Benzer şekilde, BTC’nin spot fiyatı yazım itibarıyla 51.000 Dolar seviyelerinde işlem görüyor. Geçtiğimiz aylarda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 63.000 $ bandına çıkan Bitcoin şu an için o seviyelerin yaklaşık %20 aşağısında işlem görüyor.

BTC Fiyat

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version