Muhabbit

Ethereum Yeniden 600 $’a Merdiven Dayadı!

Sabah saatlerinde 593 $ seviyelerine kadar yükselmeyi başaran Ethereum, yaşanan düşüşün ardından önemli bir toparlanma yaşamış durumda.

ethereum

Ethereum, yaşanan sert düşüşün ardından yeniden 600 $ seviyelerini merdiven dayamış görünüyor.

Sabah saatlerinde 593 $ seviyelerine kadar yükselmeyi başaran Ethereum, yaşanan düşüşün ardından önemli bir toparlanma yaşamış durumda.

482 $’a Kadar Düşmüştü

620 $ seviyelerine kadar yükselmeyi başaran Ethereum, gelen sert satıl ile birlikte 482 $’a kadar düşüş yaşamıştı. Piyasadaki genel tedirginlik havası halen devam ederken Ethereum tarafında gelen önemli yükseliş ile birlikte 600 $ seviyeleri yeniden test edilecek gibi görünüyor.

Korku ve Açgözlülük Endeksi

Korku ve Açgözlülük Endeksi’ne göre piyasa halen açgözlülük bölgesinde bulunuyor. Endekste geçtiğimiz haftaya göre bir miktar düşüş görülse de indikatör halen yüksek seviyelerde bulunuyor.

Ethereum 2.0’ın İlk Adımı Yarın Atılıyor

1 Aralık itibarıyla Ethereum 2.0 için ilk adım atılıyor. Gerekli stake miktarının toplanması ile birlikte Beacon Chain’in aktive edilmesinin önünde bir engel kalmamış görünüyor. Planlandığı gibi 1 Aralık tarihinde başlatılacak Faz 0 ile birlikte uzun sürecek Ethereum 2.0 yolculuğuna başlanmış olacak.

Ethereum 2.0

Gerekli olan miktardan çok daha fazlasını toplamayı başaran Ethereum ağı, stake edilen ETH’ler için yıllık bazda ödeme gerçekleştirecek.

Ethereum 2.0

Stake miktarı ile ters orantılı olan ödüller stake miktarının artması halinde azalmakta. An itibarıyla stake edilmiş miktara göre ağ ödülleri yıllık yüzde 17 seviyelerinde bulunuyor.

Ethereum haberleri için: Ethereum Haberleri

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version