Muhabbit

Etoro Cardano ve Tron Hizmetlerine Limit Getirecek!

Etoro Cardano ve Tron hizmetlerini ABD’de durduruyor!

etoro

etoro muhabbit

İsrail menşeli bir borsa olan Etoro, ABD’de yaşayan kullanıcıları için Tron ve Cardano işlemlerine limit getiriyor.

23 Kasım tarihinde yayımlanan blog gönderisine göre Etoro, platformunda yer alan bu ürünler için limit getireceğini duyurdu.

Artık ABD’de yer alan Etoro kullanıcıları, 26 Kasım itibarıyla bu kripto paralar için pozisyon açamayacak. Ayrıca kullanıcılar bu varlıklar için 21 Aralık itibarıyla stake işlemlerine de erişemeyecek.

Ancak görünüşe göre bu sadece yeni açılacak pozisyonlar için geçerli olacak. Mevcut sürdürülen pozisyonlar kapatılmayacak, fakat kapatıldığında ödemeler dolar cinsinden yapılacak.

Etoro bu kararı, “gelişen düzenleyici ortamla ilgili kararlar” sebebiyle aldığını da belirtmiş durumda.

Görünüşe göre şirket kendini kripto para birimlerinin ABD’deki düzenleyici belirsizliği sebebi ile koruma altına almak istiyor.

Charles Hoskinson Etoro Kararına Tepki Gösterdi!

Etoro şirketinin aldığı karar, Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson’dan tepki gördü.

Hoskinson, konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

Bu karar kuruluş için bir risk kontrol düzenlemesi gibi görünüyor. Görünüşe göre ABD’li katılımcıların likiditesi azaltılacak.

Aynı anda başka bir kripto para platformu Bitstamp, platformunda Cardano’yu listeleyeceğini duyurdu. Bu haber ile birlikte Hoskinson, Etoro’nun aldığı kararın şahsi olduğunu ve genel bir problem olmadığını belirtti.

İlginizi çekebilir: Cardano (ADA) Nedir?

Hoskinson ayrıca Etoro şirketinin bu kararı ardından tokenin likiditesinin etkilenmeyeceğini çünkü Etoro’nun kendileri için nispeten küçük bir pazar olduğunu belirtti.

Hoskinson an itibarıyla düzenleyici netlik için çağrıda bulundu. Ona göre bu tür sorunların çözülmesinin tek yolu düzenleyici netlik. Bunun yanı sıra Tron’un kurucusu Justin Sun, konu ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version