Muhabbit

EY, Bitcoin Analizi İçin Yeni Bir Araç Yayınladı!

EY, alternatif finans ürünlerine yenisini ekledi!

EY

Dünyanın en büyük muhasebe firmalarından biri olan EY, Bitcoin işlemleri de dahil olmak üzere zincir üzerindeki verileri araştırmak için yeni bir çözüm başlattı.

Yeni Explorer and Visualizer çözümü, EY Blockchain Analyzer ürün paketinin bir parçası olarak piyasaya sürüldü. 27 Eylül’de yapılan bir duyura göre, beta sürümü artık halka açık bir şekilde ücretsiz olarak sunulmaya başladı.

EY ayrıca, çözümü yakında blockchain web sitesinde bir hizmet olarak sunacağını söylemiş durumda.

Kullanıcılar, görselleştirme teknolojisi ile birlikte arama işlevlerinden yararlanabilecekler. Denetim ekiplerinin belirli işlemleri, adresleri ve blokları arayarak zincir üzerindeki verileri keşfetmesine ve izlemesine olanak tanıyacak. Daha sonra bu toplanan verileri, yasal uyumluluk ve dolandırıcılık risklerini izlemek ve yönetmek için analiz edebilecekler.

EY’nin küresel adli tıp hizmetlerinin başkanı Andrew Gordon, Explorer and Visualizer çözümünün blockchain destekli işlemler için finansal raporlamalayı daha kolay hale getireceğini söyledi. Gordon, sistem hakkında “Dolandırıcılık amaçlı faaliyetler de dahil olmak üzere potansiyel aykırılıkları gözlemlemeye yardımcı olacak”dedi.

Ek olarak EY, OpsChain platformunda, şirketlerin Ethereum blockchaini üzerinde uçtan uca satın alma faaliyetlerini özel ve güvenli bir şekilde yürütmelerini beklediği yeni bir satın alma çözümünü başlatmış durumda.

Çözümün şu an itibarıyla ücretsiz beta sürümü kullanıcılara sunulmuş durumda. Bu sürüm, iş süreçlerini kurumsal kaynak planlama sistemlerinden, paylaşımlı blockchain tabanlı akıllı sözleşmelere taşıyarak, hacimleri ve küresel harcamaları otomatik olarak izlemelerine izin verdiği söylenmekte. Ayrıca, alıcıların ve satıcıların pariteye sahip olmalarına ve küresel olarak kabul edilen şartlar ve fiyatlandırma ile çalışmalarına yardımcı olması bekleniyor.

Daha fazla blockchain haberi için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin haberi için: Bitcoin Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version