Muhabbit

EY, Kurumsal Blok Zinciri Ürünleri için Polygon’u Seçti!

EY, kurumsal blok zinciri ürünlerini Ethereum’da üzerinde kullanmak için Polygon’u tercih ediyor!

polygon matic

Polygon Muhabbit

EY, kurumsal müşterileri için Ethereum ana ağında işlem yapmayla ilgili yüksek işlem ücretleri ve yavaşlığı azaltmak için blok zinciri ürünlerini Polygon blok zinciriyle entegre ediyor. Pazartesi günü açıklanan EY OpsChain ve EY Blockchain Analyzer dahil olmak üzere EY’nin blok zinciri hizmetleri, işlemlerin Ethereum üzerinden “side chain” olan Polygon ile entegre edilecek.

EY, kurumsal müşterilerinin, Polygon kullanarak işlem ücretleri ve ödeme süreleri ile artan işlem hacmine erişebileceklerini vurguladı.

Ayrıca firma, Polygon’u Ethereum üzerinde çalışan en iyi çözüm olarak görüyor. ”Rollup”’ların, Ethereum ana ağında işlem yapmaya kıyasla daha fazla güvenlik ve verimlilik sağlayan ikinci katman bir ölçeklendirme çözümü olduğunu söyleyebiliriz. EY Global Blockchain sahibi Paul Brody şunları söyledi:

Dört Büyük ​​danışmanlık şirketlerinden biri olan Ernst & Young (EY), Ethereum’un ana ağının ölçeklenebilirlik kısıtlamalarını azaltmak için blok zinciri çözümleri için Polygon’u kullanacak.

Polygon ile çalışmak işlemlerinizi ölçeklendirmek için güçlü bir araç seti sağlar. Genel Ethereum ana ağında entegrasyon için daha hızlı ve daha ucuz bir yol haritası sunar.”

Polygon kurucu ortağı Sandeep Nailwal, EY’yi Ethereum ekosistemine ve açık teknoloji standartlarına olan bağlılığından dolayı övdü.

EY, “layer-two zero-knowledge proof protocol” olan Nightfall’ı yinelemeye devam ederken, firma ayrıca Mart 2020’de açık kaynaklı Baseline Protocol’ün başlatılmasına yardımcı oldu.

Ethereum ölçeklendirme çözümlerine olan talep, ana ağda işlem yapmak için sürekli yüksek ücretler ödemek zorunda kalan kullanıcıların, Ethereum üzerindeki alternatif çözümlere merak salmasına neden oldu. Artan popülerlikle beraber Polygon ağındaki kilitli toplam değer (TVL), Nisan başında yaklaşık 1 milyar dolarken bugün 8,5 milyar dolara yükseldi.

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz..

Son Yazılar

Exit mobile version