Muhabbit

F1 Delta Time’da Rekor Kırılmak Üzere!

Tüm zamanların en yükseği gelecek mi?

F1 Delta

F1 Delta Time’ın başlatmış olduğu Circuit de Monaco NFT pist satışında, rekor kırılmak üzere!

Geçtiğimiz hafta duyurusu yapılan NFT pist satışı, 29 Kasım 2020 tarihinde açık artırma ile başlamıştı. 50 $ fiyat etiketiyle satışa çıkan NFT pist, eğer bir aksilik olmazsa NFT tarihinde bir rekor kıracak.

1.929 REVV Token fiyatıyla başlayan açık artırma, kısa zamanda büyük bir ilgi görerek, Formula 1 sevdalıları tarafından heyecanla karşılandı. Toplamda 3 gün sürecek olan açık artırmanın, son gününe girmiş bulunuyoruz ve pistin fiyatı şuan tamı tamına 125.000 $

Bu Ne Anlama Geliyor?

F1 Delta Time kullanıcılar, belli başlı ürünleri NFT cinsinden satın alabiliyor. Bunlara, pistler, araç parçaları, kıyafetler ve pilotlar da dahil. Bildiğiniz gibi her oyunda belirli bir eşya seviyesi bulunur. Aynı şekilde F1 Delta Time’da bunu kullanıcılarına sağlıyor.

Şu anda satılan Pist “Apex” konumunda. Yani oyunun içindeki en değerli varlıklardan biri. Bu açık artırmanın bu kadar rağbet görmesinin bir diğer sebebi ise, F1 Delta Time’da koşulacak yarışlardan, pist sahipleri pay alacak. Ayrıca, kullanıcıların sahip oldukları pist ne kadar değerliyse, o kadar çok para kazanma şansına sahip olacaklar.

Rekor Kıran NFT

Blockchain tabanlı bir sanat eseri, geçtiğimiz senenin başlarında New York’ta, prestijli bir müzayede evinde açık artırmaya çıkmıştı. 131.250 $ gibi bir rekor fiyata satılan eser, NFT biçiminde yeni sahibine teslim edilmişti.

Eser, sanatçı Robert Alice ve NFT uzmanları Asyng Labs ile ortak bir çalışmanın sonucu olarak gerçekleşti ve sanat eserinin o anki bulunduğu konuma göre yalnızca gündüz saatlerinde görülebiliyor.

Rekor sanat eserinden sonra gelen NFT ürünü ise, yine F1 Delta Time’a ait.

27 Mayıs 2019’da Animoca Brands, bir blockchain oyunu geliştirmek için Formula 1 ile anlaşma sağladığını duyurduktan sonra, 1-1-1 isimli Formula 1 aracını açık artırmaya çıkardı. Motorsporları tarafında türünün tek örneği olan NFT, o zaman 113.123 $’a alıcı bulmuştu. Evet, gördüğünüz gibi F1 Delta Time, yeni başlattığı pist açık artırmasıyla, bu satışını egale etmiş görünüyor.

Ne dersiniz, sizce Monaco pisti, tüm zamanların en pahalı NFT’si olmayı başarabilecek mi?

Ayrıca, F1 Delta Time’ın sunduğu indirimli satışlar hakkında daha çok bilgi almak isterseniz sizi şu yazımıza alabiliriz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version