Muhabbit

Facebook Novi’nin Pilot Programını Başlattı!

Facebook Novi’nin pilot testini başlattı!

facebook

facebook novi

Facebook şirketinin sunduğu Novi cüzdanı piyasaya sürülmeye hazır, fakat paylaşılanlara göre Novi, Diem ile piyasaya sürülmeyecek.

Sosyal medya devinin Salı günü yaptığı açıklamada Facebook şirketinin geliştirdiği dijital cüzdan Novi kullanıcıların Paxos Dollar (USDP) ile işlem yapmalarına izin vereceğini belirtiyor.

Bununla birlikte Novi’nin pilot programı ABD ve Guatemala’da yayına girecek. Ayrıca Coinbase, Novi için saklama hizmeti sunacak.

Coinbase’den edindiğimiz bilgilere göre kullanıcılar, Novi aracılığıyla USDP satın alabilecek. Bununla birlikte Novi, kullanıcılarının fonlarını Coinbase aracılığıyla saklayacak.

Facebook ise konu hakkında şu yorumu yaptı:

Gerçekleşen bu durum, Diem’e verdiğimiz desteğin kesildiği anlamına gelmiyor. Düzenleyici kurumlar ile anlaştıktan sonra Novi ile Diem birbirinin ayrılmaz bir parçası olacak.

Facebook, pilot uygulamanın yayına alındığını, ancak App Store ve Google Play Store üzerinden kullanıcılara sıra sıra dağıtıldığını belirtti.

Coinbase Hisse Fiyatları Yükselişe Geçti!

Facebook ve Coinbase’in bu ortaklığı, geçtiğimiz aylarda halka arz olan Coinbase hisselerini yükseltti.

Coinbase Global’ın hisseleri, Salı günü %3.6 oranında yükselerek 303.78 $’a kadar çıktı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version