Muhabbit

Facebook’u İfşalayan Haugen, Kripto Para Yatırımı Olduğunu Söyledi!

Frances Haugen, kripto paraları doğru zamanda aldığını söylüyor.

Frances Haugen

Frances Haugen

Eski Facebook ürün müdürü Frances Haugen, kripto paraları doğru zamanda aldığını söyledi. Aynı zamanda kripto paralarla finansal olarak destek sağladığından da bahsetti. Frances Haugen’in kripto paralar için “hold” etme stratejisini uyguluyor.

Frances Haugen, Facebook’ta çalıştığı zamanlarda işinden ayrılmadan önce Facebook’u bazı konularda ifşalamıştı. Haugen’in belgelerine göre Facebook, insanların güvenliğinin ve refahının önüne kârı koyan algoritmalar kullanıyor. Belgeler ayrıca Facebook’un ürünlerinin Etiyopya gibi yerlerde etnik şiddeti teşvik ettiğini ve platformunda 6 Ocak Washington isyanlarıyla ilgili yanlış bilgilerle mücadele etmediğini gösterdi. Böyle bir iş ortamında çalışmak istemeyen Haugen işten ayrılıp Facebook’u belgelerle ihbar etmişti.

Cumartesi günü yayımlanan New York Times röportajında Haugen, kripto paralarla ilgili olduğunu hatta çok doğru bir zamanda satın aldığından bahsediyor. Ancak röportajda Haugen’in hangi kripto paralara sahip olduğu belirtilmemiş. Bununla birlikte yapılan röportaja göre Haugen uzun bir süredir Porto Riko’da yaşıyor. Haugen, hem sağlık sebeplerinden dolayı hem de kripto paralarla ilgilenen arkadaşlarının yanında olmak istediğini söylüyor.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version