Muhabbit

Fan Tokenların Piyasa Değeri Yükseliyor!

24 saatlik işlem hacmi, 108 milyon dolar olarak ölçüldü.

Fan

Fan token muhabbit

Fan tokenlar bu sene boyunca değer kazandı ve piyasa değeri bakımından 157 milyon $’lık bir gelişim elde etti.

FanMarketCap’ten elde ettiğimiz verilere bakacak olursak, tüm fan tokenlarının piyasa değeri an itibarıyla 424 milyon $ civarında. Daha öncelerde bildirilenlere göre fan tokenların geçtiğimiz haziran ayındaki piyasa değeri ise 260 milyon doları buldu.

An itibarıyla fan tokenların 24 saatlik işlem hacimleri ise 108 milyon $ olarak ölçülmüş durumda.

FanTokenStats’a göre en yüksek değere sahip fan tokenları, Socios ve Chiliz altyapısını kullanan Paris Saint-Germain ve Manchester City olarak öne çıkıyor. İncelemelerimize göre PSG’nin piyasa değeri 48 milyon $ civarındayken, CITY’nin piyasa değeri ise 38 milyon $. Ayrıca yüksek piyasa değerine sahip fan tokenlar arasında Galatasaray, ismini 5. sıraya yazdırmış durumda.

Kripto para borsası Binance bu sektöre aşina bir borsa. Geçtiğimiz aylarda kendi fan token platformunu kuran şirket, Lazio Fan Token‘ı Binance Launchpad’de listelemişti.

Dreyfus: Fan Tokenların Hacmi Önümüzdeki Yıllarda Artabilir!

Socios ve Chiliz’in kurucusu Alexandre Dreyfus, fan tokenların pazar hacminin önümüzdeki yıllarda 10 milyar $’a kadar çıkacağını iddia ediyor.

Bildiğiniz gibi fan tokenlar yatırımcılarına; kulüp kararlarına katılma, ürün tasarımlarında söz sahibi olma ve hayran etkileşimini sağlamak gibi faydalar sunuyor.

Dreyfus’a göre CoinMarketCap ve CoinGecko gibi kaynaklar, fan tokenların fiyatlarını doğru bir şekilde fiyatlandırmıyor. Dreyfus’un açıklamalarına göre CITY, CMC ve CoinGecko’da listelendiğinde gerçek fiyatı olan 10 $’dan çok daha düşük bir seviyede listelenmiş.

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version